Укр
Рус
thermomix thermomix

Шашлик з баранини

35 хвилин порцій - 8 складність - 2 з 5
Шашлик з баранини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Узбецька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Зима, Літо, Осінь

Кухонна техніка: На мангалі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Шашлик з баранини - це справжнісінький шашлик, адже традиційно цю страву готують саме з баранячого м'яса.

Інгредієнти

Вода300 г.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Кінза за смаком
Петрушка1 пуч.
Мед25 г.
Цибуля300 г.
Баранина2.3 кг.
Газована вода250 г.
01

           Для швидкого видалення підшкірної плівки з сідла баранчика необхідно її акуратно підрізати ножем. По  міжхребцевих дисках  розрізати отруб на рівномірні шматочки.

Крок - 1
02

До м'яса додати багато довільно нарізаної зелені та цибулі, все поперчити, додат и мед і мінеральну воду. Перемішати і витримувати баранину в маринаді 3-4 години в прохолодному місці.

Крок - 2
03

Цибулею натерти кожен шампур (проткнути кінчиком цілу цибулину і протягнути по всій довжині шампура).

Крок - 3
04

На кожен шампур нанизати по два шматка баранини, підсолити і томити над вугіллям до рум'яної скоринки.

Крок - 4

Оцінити рецепт