Укр
Рус
thermomix thermomix
Шашлик Другі страви Узбецька кухня

Шашлик з баранини

35 хвилинпорцій - 8складність - 2 з 5
Шашлик з баранини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Узбецька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: На мангалі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Шашлик з баранини - це справжнісінький шашлик, адже традиційно цю страву готують саме з баранячого м'яса.

Інгредієнти

  • Вода 300 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Кінза за смаком
  • Петрушка 1 пуч.
  • Мед 25 г.
  • Цибуля 300 г.
  • Баранина 2.3 кг.
  • Газована вода 250 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

               Для швидкого видалення підшкірної плівки з сідла баранчика необхідно її акуратно підрізати ножем. По  міжхребцевих дисках  розрізати отруб на рівномірні шматочки.

    Крок - 1
  2. 02

    До м'яса додати багато довільно нарізаної зелені та цибулі, все поперчити, додат и мед і мінеральну воду. Перемішати і витримувати баранину в маринаді 3-4 години в прохолодному місці.

    Крок - 2
  3. 03

    Цибулею натерти кожен шампур (проткнути кінчиком цілу цибулину і протягнути по всій довжині шампура).

    Крок - 3
  4. 04

    На кожен шампур нанизати по два шматка баранини, підсолити і томити над вугіллям до рум'яної скоринки.

    Крок - 4

Оцінити рецепт