Сьогоднішній рецепт - хрусткі і ароматні картопляні сирні кульки, які можна подавати в якості закуски для вечірки або в якості вечірньої закуски. Це дуже легко зробити. Ви також можете додати варену кукурудзу, нарізану моркву і т. далі до цього рецепту.
Картоплю в шкірці відваріть в підсоленій воді в скороварці. Охолодіть відварений овоч, очистіть з нього шкіру і за допомогою вилки або кухонної товкачки подрібніть картоплю в пюре.
Додайте в картопляне пюре чорний мелений перець, червоний перець чилі, змішані трави (тут ви можете використовувати на свій смак, наприклад, прованські трави), часниковий порошок, сіль, кукурудзяний крохмаль і панірувальні сухарі, добре все перемішайте.
Замісіть вміст миски руками, щоб вийшло гладке картопляне тісто. Якщо потрібно, додайте більше кукурудзяного крохмалю і панірувальних сухарів, якщо тісто трохи липке.
В окрему миску засипте борошно загального призначення, кукурудзяний крохмаль, чорний мелений перець, трохи солі. Додайте воду до цієї маси і зробіть гладку рідку суміш без грудок.
Відщіпніть невеликі порції тіста. Розрівняйте порцію долонями, утворивши невеликий коржик, помістіть кубик заздалегідь нарізаного сиру посередині, закрийте його і потім добре скачайте тісто, щоб вийшла кругла куля. Повторіть те ж саме з іншою частиною тіста.
Занурте кожен з цих начинених кульок в підготовлене рідке тісто з крохмалю і борошна, а потім покрийте його свіжими сухарями, приготованими зі шматочків свіжого хліба (можна купити готові хлібні крихти в магазині). Тепер охолодіть ці сирні кульки протягом 2 годин, помістивши їх в морозильну камеру.
Розігрійте рослинне масло в глибокій сковороді. Помістіть сирні кульки в металеву корзину для глибокого обсмажування і смажте сирні кульки на середньому вогні з усіх боків, поки вони не стануть золотисто-коричневими.
Викладіть обсмажені сирні кульки на кухонний рушник, щоб видалити зайве масло. Смачні та хрусткі картопляні сирні кульки готові до подачі. Подавайте їх разом з томатним кетчупом (або іншим улюбленим соусом), і насолоджуйтеся плавленням сиру в роті.
Випадкові рецепти