В принципі, сендвіч - це той же бутерброд. Відрізняється лише тим, що закуска складається з двох і більше скибочок хліба, між якими укладається начинка. В якості начинки найчастіше використовують курку і обов'язково овочі з зеленню.
Помістіть невелику каструлю з водою на плиту і закип'ятіть. В окріп покладіть куряче філе і відваріть, до повної готовності, близько 15 хвилин. Потім охолодіть м'ясо і подрібніть на тонкі волокна. Покладіть курку в глибоку миску.
Тепер засипте в миску з м'ясом подрібнений чорний перець, порошок білого перцю, сіль і трохи підтале вершкове масло, добре перемішайте все і відставте миску в сторону.
У невелику миску розбийте курячі яйця, засипте сіль і жовтий харчовий барвник, добре збийте, до однорідного рідкого стану.
Помістіть невелику сковороду на плиту, налийте в неї трохи рослинного масла і добре розігрійте. Залийте в сковорідку, раніше підготовлену яєчну суміш і обсмажуйте по кілька хвилин з кожного боку. Приготуйте так званий омлет і відкладіть в сторону до подальшого використання.
Наріжте білий хліб тонкими скибочками, обріжте в них шкірку. Можете використовувати вже нарізаний житній хліб.
Розігрійте сковороду для гриля і покладіть в неї скибочки нарізаного хліба. Обсмажуйте хліб, перевертаючи, по обидва боки, до появи легкої скоринки. Дайте скибочкам трохи охолонути.
Тепер намажте перший шматок хліба майонезом (краще, звичайно, домашнього приготування), потім додайте раніше замариноване куряче філе.
Далі помийте під проточною водою огірок і просушіть його за допомогою паперового рушника. Тепер наріжте огірок на обробній дошці тонкими кільцями і покладіть наступним шаром на курку.
Обсмажте ще один шматок хліба і покладіть поверх огірків, знову намажте майонезом. Покладіть зверху попередньо вимитий і просушений лист салату, раніше приготований яєчний омлет, шматочок сиру (можна придбати вже нарізані спеціальні шматочки).
Тепер покладіть попередньо вимиті і тонко нарізані кільця помідора. Далі намажте знову майонез на інший шматок хліба і зверху його укладіть соусом всередину.
Змастіть сковороду для гриля рослинним маслом і на слабкому вогні розігрійте, покладіть в гарячу сковороду приготований бутерброд, і обсмажуйте з обох сторін, до появи золотистого відтінку і легкої кірки.
Сендвіч готовий, подавайте його до столу з картоплею фрі, салатом з капусти і кетчупом.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти