Цей веганський суп з білої квасолі - одна з улюблених страв багатьох дітей, які не є веганами. Вершково-біла квасоля поєднується з великою кількістю овочів в чудовому, заспокійливому бульйоні.
Отже, для початку очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці дрібно її нашаткуйте. Нарізану цибулю відправте у велику каструлю і помістіть на плиту. Обсмажте подрібнений овоч в невеликій кількості овочевого бульйону або води, поки цибуля не стане м'якою.
Потім додайте в каструлю заздалегідь вимиту і нарізану невеликими шматочками селеру і очищену від шкірки і нашатковану тонкими кільцями моркву. Ретельно все перемішайте. Приправте вміст каструлі сушеним базиліком, шавлією, сіллю і чорним меленим перцем. Знову ретельно все перемішайте і обсмажте кілька хвилин.
Тепер додайте в каструлю попередньо очищений від лушпиння та дрібно нашаткований або видавлений через чеснокодавку часник. Добре все перемішайте і протоміть, до розм'якшення овочів.
Додайте в каструлю овочевий бульйон і мигдальне молоко і перемішайте все, до об'єднання продуктів.
Промийте холодною водою і процідіть консервовану білу квасолю. Надішліть промиту квасолю в каструлю до решти інгредієнтів і добре все перемішайте. Накрийте каструлю з вмістом кришкою і тушкуйте на повільному вогні приблизно 20 хвилин.
Далі додайте в каструлю консервовані помідори часточками (можете використовувати свіжі подрібнені помідори) і добре все перемішайте.
Далі ретельно вимийте холодною водою, просушіть жменю молодого шпинату і додайте зелень в суп. Добре все перемішайте і протоміть вміст каструлі ще близько 10 хвилин.
Зніміть каструлю з вмістом з вогню і дайте шпинату пов'янути. Збийте пюре з 2 склянок супу в блендері і додайте назад в каструлю, щоб квасолевий суп став густішим. Такий суп з квасолею відмінно підійде всій вашій сім'ї до обіду.
Випадкові рецепти