Укр
Рус
Овочевий суп Перші страви Білоруська кухня

Селянський квасолевий суп

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1247 - переглядів
45 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Селянський квасолевий суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Цей веганський суп з білої квасолі - одна з улюблених страв багатьох дітей, які не є веганами. Вершково-біла квасоля поєднується з великою кількістю овочів в чудовому, заспокійливому бульйоні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Селянський квасолевий суп" (на 100 грам)

  • Білки2.4 гр.
  • Жири0.2 гр.
  • Вуглеводи6.7 гр.
  • Калорії42 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, для початку очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці дрібно її нашаткуйте. Нарізану цибулю відправте у велику каструлю і помістіть на плиту. Обсмажте подрібнений овоч в невеликій кількості овочевого бульйону або води, поки цибуля не стане м'якою.

Крок - 1
02

Потім додайте в каструлю заздалегідь вимиту і нарізану невеликими шматочками селеру і очищену від шкірки і нашатковану тонкими кільцями моркву. Ретельно все перемішайте. Приправте вміст каструлі сушеним базиліком, шавлією, сіллю і чорним меленим перцем. Знову ретельно все перемішайте і обсмажте кілька хвилин.

Крок - 2
03

Тепер додайте в каструлю попередньо очищений від лушпиння та дрібно нашаткований або видавлений через чеснокодавку часник. Добре все перемішайте і протоміть, до розм'якшення овочів.

Крок - 3
04

Додайте в каструлю овочевий бульйон і мигдальне молоко і перемішайте все, до об'єднання продуктів.

Крок - 4
05

Промийте холодною водою і процідіть консервовану білу квасолю. Надішліть промиту квасолю в каструлю до решти інгредієнтів і добре все перемішайте. Накрийте каструлю з вмістом кришкою і тушкуйте на повільному вогні приблизно 20 хвилин.

Крок - 5
06

Далі додайте в каструлю консервовані помідори часточками (можете використовувати свіжі подрібнені помідори) і добре все перемішайте.

Крок - 6
07

Далі ретельно вимийте холодною водою, просушіть жменю молодого шпинату і додайте зелень в суп. Добре все перемішайте і протоміть вміст каструлі ще близько 10 хвилин.

Крок - 7
08

Зніміть каструлю з вмістом з вогню і дайте шпинату пов'янути. Збийте пюре з 2 склянок супу в блендері і додайте назад в каструлю, щоб квасолевий суп став густішим. Такий суп з квасолею відмінно підійде всій вашій сім'ї до обіду.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Террін з овочів - покроковий рецепт, фото 1 Террін з овочів 45 6 3 з 5 - детальніше -
Деруни без борошна - покроковий рецепт, фото 1 Деруни без борошна 50 5 3 з 5 - детальніше -