Укр
Рус
Пудинг Десерти Англійська кухня

Швидкий молочний пудинг

( 4.9167 4 512 12 оцінок)

956 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Швидкий молочний пудинг - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Англійська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Дуже простий і швидкий рецепт приготування смачного десерту. Молочний пудинг без проблем приготує навіть початківець кулінар.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Швидкий молочний пудинг" (на 100 грам)

  • Білки2.8 гр.
  • Жири2.3 гр.
  • Вуглеводи22.7 гр.
  • Калорії129 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Поставте на плиту на середній вогонь невелику каструлю або сотейник. Влийте молоко, всипте цукор і переміксуйте вінчиком.

Крок - 1
02

У невелику миску всипте кукурудзяну муку і влийте молоко або воду. Переміксуйте до однорідного стану. Невеликими порціями влийте в сотейник, постійно помішуючи. Продовжуйте готувати на середньому вогні. Не припиняйте міксувати суміш вінчиком, щоб не дати їй згорнутися.

Крок - 2
03

Коли маса почне закипати, зніміть її з вогню і перелийте в чисту глибоку ємність. Додайте ванільний екстракт і переміксуйте. Можна ароматизувати пудинг ромом, лікером або будь-яким сиропом по смаку.

Крок - 3
04

Підготуйте невеликі порційні формочки для заливки пудингу. Можна використовувати силіконові, скляні, керамічні або пластикові. Ємності повинні бути чисті й сухі.

Крок - 4
05

Заповніть форми приблизно на третину, залишивши місце для варення. За бажанням, можна чергувати шари молочного пудингу з ягідною добавкою, щоб отримати цікавий смугастий десерт.

Крок - 5
06

Дайте частуванню трохи охолонути і на молочний шар викладіть полуничне варення. Можна використовувати будь-яку фруктову добавку до смаку. З холодним молочним десертом ідеально поєднується чорниця, ківі, апельсин та інші фрукти і ягоди з кислинкою.

Крок - 6
07

Подавати десерт можна як в теплом, так і в холодному вигляді. Для охолодження, поставте пудинг в холодильник на кілька годин. Перед подачею прикрасьте листочками м'яти або свіжими ягодами. Приємного вам апетиту!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сушені банани - покроковий рецепт, фото 1 Сушені банани 120 2 2 з 5 - детальніше -
Пастрома з індички в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Пастрома з індички в духовці 50 3 3 з 5 - детальніше -
Бешамель з мускатним горіхом - покроковий рецепт, фото 1 Бешамель з мускатним горіхом 45 1 2 з 5 - детальніше -
Чізкейк сирний - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк сирний 85 4 3 з 5 - детальніше -