Укр
Рус
Пироги Випічка Югославська кухня

Швидкий полуничний пиріг

( 4.7778 4 59 9 оцінок)

849 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Швидкий полуничний пиріг - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Югославська кухня, Грузинська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Смачний і ароматний домашній пиріг, який розлітається зі столу в лічені хвилини. Для начинки можна використовувати будь-які ягоди і фрукти. Подавайте частування з чаєм або з кулькою ванільного морозива.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Швидкий полуничний пиріг" (на 100 грам)

  • Білки2.3 гр.
  • Жири3.5 гр.
  • Вуглеводи31.3 гр.
  • Калорії172 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Борошно для випікання просійте через дрібнопористе сито і всипте в чашу кухонного комбайна.

Крок - 1
02

Вершкове масло перед використанням охолодіть протягом декількох хвилин в морозильній камері. Наріжте продукт кубиками і додайте в ємність з борошном. Міксуйте, поки суміш не почне кришитися. Невеликими порціями введіть дуже холодну воду. Продовжуйте перемішувати, поки тісто не почне збиратися.

Крок - 2
03

Викладіть масу на робочу поверхню і розділіть на 2 частини. Зберіть в плоский шар і загорніть в харчову плівку. Надішліть в холодильник мінімум на 1 годину.

Крок - 3
04

Полуницю ретельно вимийте і висушіть. Видаліть хвостики, розріжте на 4 частини і всипте в глибоку миску. У чашу з ягодами всипте кукурудзяний крохмаль, коричневий цукор і цукрову пудру. Акуратно перемішайте і посипте натертою на дрібній тертці цедрою лимона. Додайте очищений і натертий корінь імбиру, свіжовичавлений лимонний сік і перемішайте.

Крок - 4
05

Робочу поверхню притрусіть борошном і викладіть охолоджене тісто. Розкачайте його в тонкий пласт товщиною близько 3 мм. Розмір залежить від обраної форми для запікання. Намагайтеся, щоб її діаметр не перевищував 25 см.

Крок - 5
06

Нижній лист тіста повинен створити своєрідний кошик для начинки. Покладіть пласт в форму. Залиште виступ в 1 см, зайве тісто обріжте. Заповніть ємність полуницею.

Крок - 6
07

Другу частину тіста розкачайте таким же чином і наріжте на 8 смуг шириною близько 3 см. Викладіть їх на верхівку пирога, сформувавши плетіння у вигляді решітки. Краї акуратно загорніть всередину. Змастіть верхівку яйцем і посипте коричневим цукром.

Крок - 7
08

Поставте пиріг в морозильну камеру на 30 хвилин. Помістіть частування в розігріту до 200 ° С духовку на 15 хвилин. Потім зменшіть температуру до 170 ° С і випікайте 25-30 хвилин до золотистого кольору. Перед подачею, дайте пирогу охолонути. Приємного чаювання!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Хінкалі - покроковий рецепт, фото 1 Хінкалі 70 4 3 з 5 - детальніше -
Буряковий борщ - покроковий рецепт, фото 1 Буряковий борщ 60 5 3 з 5 - детальніше -
Фаршировані гриби в беконі - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані гриби в беконі 55 3 3 з 5 - детальніше -
Картопля з салом на мангалі - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з салом на мангалі 40 3 2 з 5 - детальніше -