Укр
Рус
Шашлик Другі страви Українська кухня

Швидкий маринад для свинини

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

877 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Швидкий маринад для свинини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: На грилі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Швидкий маринад для свинини зробить ваш свинячий шашлик чудово ніжним та соковитим. При цьому на його приготування ви витратите менше часу, ніж зазвичай. У рецепті ми пропонуємо одразу 3 види швидкого маринаду для свинини. Вибирайте будь-який - і приступайте до готування. А краще спробуйте усі три. З кожним із них смак у шашлику буде фантастичним!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Швидкий маринад для свинини" (на 100 грам)

  • Білки8.4 гр.
  • Жири14.9 гр.
  • Вуглеводи1.1 гр.
  • Калорії188 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Свинячу шию вимийте, просушіть паперовими рушниками і наріжте шматочками товщиною 5-6 см. Викладіть їх у миску.

Крок - 1
02

Для маринаду № 1 додайте до м'яса очищені від лушпиння та нарізані слайсами зубчики часнику, копчену паприку та зелень петрушки. Всипте будь-які спеції для свинини, сіль та суміш перців горошком. Влийте оливкову олію та свіжий сік лайма. Змішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 2
03

Для маринаду № 2 покладіть у миску з м'ясом очищену від лушпиння і нашатковану середніми кільцями червону цибулю. Всипте суміш спецій для свинини, чорний перець горошком та сіль. Додайте лавровий лист і свіжий розмарин. Влийте червоне вино, бажано сухе, оскільки кислота добре розм'якшує м'ясні волокна. Змішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 3
04

Для маринаду № 3 відправте в миску з м'ясом нарізаний часником слайсами, спеції для свинини, сіль і суміш перців горошком. Гілочки м'яти вимийте, просушіть і потріть у руках, щоб вони дали аромат. Після цього покладіть м'яту у загальну масу. Влийте олію та мінеральну воду. Змішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 4
05

Усі три варіанти свинини у швидкому маринаді потрібно відправити на 3–6 годин у холодильник. Після цього нанижіть м'ясо на шпажки і смажте на грилі по 3-4 хвилини з кожного боку. Кожен запропонований нами швидкий маринад для свинини зробить шашлики чудово м'якими, що буквально тануть у роті. Подавайте їх на стіл із кетчупом та гірчицею. Смачного!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Картопля тушкована - покроковий рецепт, фото 1 Картопля тушкована 50 5 3 з 5 - детальніше -
Курник - покроковий рецепт, фото 1 Курник 110 6 4 з 5 - детальніше -
Лагман по уйгурськи - покроковий рецепт, фото 1 Лагман по уйгурськи 85 4 4 з 5 - детальніше -
Пшоняна каша на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Пшоняна каша на молоці 35 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти