Укр
Рус
Пончики Випічка Іспанська кухня

Швидкі пончики смажені в маслі

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

690 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Швидкі пончики смажені в маслі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Всі люблять пончики всіх видів, без сумніву про це. Оскільки сезон яблук скоро, ці м'які, швидкі пончики, наповнені пряною начинкою, є просто одними з кращих ласощів, якими ви зможете насолодитися.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Швидкі пончики смажені в маслі" (на 100 грам)

  • Білки2.7 гр.
  • Жири3.5 гр.
  • Вуглеводи28.6 гр.
  • Калорії163 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте для початку тісто для пончиків. У великій мисці змішайте просіяне борошно, сіль, тростинний цукор і цедру лимона.

Крок - 1
02

У маленькій мисці розмішайте свіжі дріжджі з невеликою кількістю цукру до повного розрідження. Розчиніть утворені дріжджі в теплому молоці і потім перелийте суміш в миску з борошном.

Крок - 2
03

Додайте в миску оливкове масло, яйце і молоко, що залишилося і почніть місити вміст до отримання однорідної маси і злегка зіскребіть її від стінок ємності.

Крок - 3
04

Накрийте миску з підготовленим тістом поліетиленовою плівкою. Дайте настоятися близько 1 години при кімнатній температурі (тепле місце) до подвоєння.

Крок - 4
05

Підготуйте яблучну начинку. Покладіть шматочки заздалегідь дрібно нарізаного яблука в каструлю, засипте цукор, додайте лимонний сік, корицю, мускатний горіх, гвоздику і воду. Надішліть на плиту і готуйте на середньому вогні близько 20 хвилин або поки яблука не стануть м'якими.

Крок - 5
06

Перекладіть яблука в миску і відставте для охолодження до готовності до використання. За допомогою посипаної борошном качалки розкачайте тісто до товщини близько (1 см).

Крок - 6
07

Використовуючи кільцевий ніж або стакан (7,5 см дном) акуратно виріжте на тісті круглі заготовки. Повторно розкачайте тісто і наріжте ще заготовки, поки воно не закінчиться.

Крок - 7
08

Покладіть заготовки з тіста на деко, вистелене пергаментним папером, на відстані близько 2 см один від одного. Накрийте деко кухонним рушником і дайте постояти близько 30 хвилин.

Крок - 8
09

У мисці змішайте цукор і корицю. Нагрійте багато рослинного масла в глибокій каструлі або фритюрниці до температури (160-180C). Застеліть деко паперовими рушниками.

Крок - 9
10

Як тільки масло нагріється, помістіть в нього 2, 3 заготовки з тіста за один раз догори дном і смажте до злегка золотисто-коричневого кольору на основі. Переверніть і обсмажте іншу сторону пончиків до золотистого кольору.

Крок - 10
11

Витягніть, і кожен пончик укладіть на паперові рушники. Повторюйте до тих пір, поки всі пончики не будуть обсмажені. Поки вони ще гарячі, посипте кожен з них сумішшю кориці і цукру.

Крок - 11
12

Перекладіть яблучну начинку в кондитерський пакет, забезпечений (9 мм) простим наконечником. Обережно створіть невеликий отвір на стороні кожного пончика. Заповніть кожен швидкий пончик, обсмажений в олії, яблучною начинкою. Насолоджуйтесь!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп 30 6 2 з 5 - детальніше -
Салат з крабовими паличками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з крабовими паличками 25 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Профітролі з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Профітролі з начинкою 80 3 3 з 5 - детальніше -
Рататуй в сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй в сковороді 80 3 3 з 5 - детальніше -
Суп харчо зі свинини з рисом - покроковий рецепт, фото 1 Суп харчо зі свинини з рисом 120 4 3 з 5 - детальніше -