Всі люблять пончики всіх видів, без сумніву про це. Оскільки сезон яблук скоро, ці м'які, швидкі пончики, наповнені пряною начинкою, є просто одними з кращих ласощів, якими ви зможете насолодитися.
Приготуйте для початку тісто для пончиків. У великій мисці змішайте просіяне борошно, сіль, тростинний цукор і цедру лимона.
У маленькій мисці розмішайте свіжі дріжджі з невеликою кількістю цукру до повного розрідження. Розчиніть утворені дріжджі в теплому молоці і потім перелийте суміш в миску з борошном.
Додайте в миску оливкове масло, яйце і молоко, що залишилося і почніть місити вміст до отримання однорідної маси і злегка зіскребіть її від стінок ємності.
Накрийте миску з підготовленим тістом поліетиленовою плівкою. Дайте настоятися близько 1 години при кімнатній температурі (тепле місце) до подвоєння.
Підготуйте яблучну начинку. Покладіть шматочки заздалегідь дрібно нарізаного яблука в каструлю, засипте цукор, додайте лимонний сік, корицю, мускатний горіх, гвоздику і воду. Надішліть на плиту і готуйте на середньому вогні близько 20 хвилин або поки яблука не стануть м'якими.
Перекладіть яблука в миску і відставте для охолодження до готовності до використання. За допомогою посипаної борошном качалки розкачайте тісто до товщини близько (1 см).
Використовуючи кільцевий ніж або стакан (7,5 см дном) акуратно виріжте на тісті круглі заготовки. Повторно розкачайте тісто і наріжте ще заготовки, поки воно не закінчиться.
Покладіть заготовки з тіста на деко, вистелене пергаментним папером, на відстані близько 2 см один від одного. Накрийте деко кухонним рушником і дайте постояти близько 30 хвилин.
У мисці змішайте цукор і корицю. Нагрійте багато рослинного масла в глибокій каструлі або фритюрниці до температури (160-180C). Застеліть деко паперовими рушниками.
Як тільки масло нагріється, помістіть в нього 2, 3 заготовки з тіста за один раз догори дном і смажте до злегка золотисто-коричневого кольору на основі. Переверніть і обсмажте іншу сторону пончиків до золотистого кольору.
Витягніть, і кожен пончик укладіть на паперові рушники. Повторюйте до тих пір, поки всі пончики не будуть обсмажені. Поки вони ще гарячі, посипте кожен з них сумішшю кориці і цукру.
Перекладіть яблучну начинку в кондитерський пакет, забезпечений (9 мм) простим наконечником. Обережно створіть невеликий отвір на стороні кожного пончика. Заповніть кожен швидкий пончик, обсмажений в олії, яблучною начинкою. Насолоджуйтесь!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти