Укр
Рус
Мариновані кабачки Консервування Португальська кухня

Швидкі мариновані кабачки миттєвого поїдання

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

806 - переглядів
55 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Швидкі мариновані кабачки миттєвого поїдання - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Португальська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Швидкі мариновані кабачки миттєвого поїдання за цим рецептом виходять хрусткими, злегка солонуватими і дуже ароматними. Вони гарні і самі по собі, і як гарнір до м'ясних і рибних страв, і як частина овочевої нарізки. Вже через кілька годин після маринування у вас на столі буде відмінна закуска.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Швидкі мариновані кабачки миттєвого поїдання" (на 100 грам)

  • Білки0.3 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи3.3 гр.
  • Калорії19 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Кабачки (можна цукіні) вимийте, просушіть, наріжте кружальцями завтовшки приблизно 1-1,5 см і покладіть в миску.

Крок - 1
02

Наріжте півкільцями червону цибулю і покладіть в окрему миску.

Крок - 2
03

Тонкими пластинами наріжте часник і покладіть в піалу.

Крок - 3
04

Візьміть марлю, складіть в 2-3 шари і зробіть мішечок для приправ. Замість марлі можна використовувати старий панчіх або колготок. Покладіть всередину суміш спецій для маринування (якщо такої немає, можна використовувати будь-яку улюблену вами приправу, наприклад, каррі). Зав яжіть мішечок ниткою, щоб під час готування прянощі не випали.

Крок - 4
05

Приготуйте маринад для кабачків. Поставте на плиту сотейник і висипте туди сіль. Зверху покладіть мішечок зі спеціями, влийте оцет і воду. Накрийте сотейник кришкою, і доведіть рідину до кипіння. Потім зніміть кришку, зменшіть нагрів і проваріть спеції 5-7 хвилин на повільному вогні. Переконайтеся, що сіль повністю розчинилася, і зніміть сотейник з плити. Маринад готовий.

Крок - 5
06

Добре вимийте і висушіть скляні банки. Рівномірно розподіліть між ними часник, цибулю і кабачки. Влийте гарячий маринад. Слідкуйте, щоб він заповнив всі порожнечі.

Крок - 6
07

Дочекайтеся охолодження маринаду, а потім закрийте банки кришками, і дайте кабачкам час промаринуватися. Спробувати закуску можна вже через 8-12 годин, але швидкі мариновані кабачки миттєвого поїдання остаточно доходять приблизно через 3 дні. У них неймовірний аромат, легкий хрускіт і пікантний, трохи солонуватий смак. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

М’ясо по-французьки - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по-французьки 50 3 3 з 5 - детальніше -
Форшмак з червоної риби - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак з червоної риби 40 6 3 з 5 - детальніше -
Пудинг ванільний - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг ванільний 45 3 3 з 5 - детальніше -