Укр
Рус
Масло домашнє Соуси Російська кухня

Швидке масло з травами

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

747 - переглядів
25 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Швидке масло з травами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Швидке масло з травами - відмінне доповнення до багатьох страв. Воно поєднується з м'ясом, рибою, відвареною і запеченою картоплею і т. Д. З ним виходять дуже смачні бутерброди для сніданку або обіднього перекушування. Пропонуємо легкий і швидкий рецепт приготування домашнього масла з травами і часником. Маючи під рукою це масло, ви без зайвих зусиль удосконалите смак звичних страв.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Швидке масло з травами" (на 100 грам)

  • Білки0.4 гр.
  • Жири71 гр.
  • Вуглеводи1.5 гр.
  • Калорії656 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Вершкове масло заздалегідь вийміть з холодильника, щоб воно стало м'якше. Розм'якшене масло викладіть в миску для змішування і злегка збийте вінчиком.

Крок - 1
02

Часник очистіть від лушпиння, дрібно поріжте ножем і змішайте з маслом.

Крок - 2
03

Вимийте і просушіть зелень, яку будете використовувати для приготування масла з травами. Зелену цибулю ретельно подрібніть і відправте в загальну миску.

Крок - 3
04

З гілочок розмарину, чебрецю, любистку, орегано і петрушки оберіть листя і теж дрібно поріжте ножем, а потім всипте до решти продуктів.

Крок - 4
05

Ретельно перемішайте масло з травами. Отриману масу посоліть і поперчіть за смаком, а потім знову гарненько вимісіть.

Крок - 5
06

Швидке масло з травами можна вважати готовим. Але перед використанням потрібно, щоб воно застигло. Заморожувати масло можна по-різному. Якщо збираєтеся використовувати його як частину декору, оберніть тарілку шматочком харчової плівки і відсадіть масло з травами через кондитерський мішок.

Крок - 6
07

Для звичайного додавання в страви можна заморозити масло у вигляді рулету. Для цього викладіть його на харчову плівку і загорніть у вигляді ковбаски. Така форма проста і зручна у використанні.

Крок - 7
08

Обидві заготовки відправте на пару годин в холодильник. За цей час масло з травами затвердіє, і його можна буде викласти на блюдо. А «ковбаску» - нарізати круглими шматочками. Подавайте швидке масло з травами до м'яса. Приправляйте їм відварні і тушковані овочі. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сирний соус - покроковий рецепт, фото 1 Сирний соус 25 1 2 з 5 - детальніше -
Грибний гуляш - покроковий рецепт, фото 1 Грибний гуляш 45 6 3 з 5 - детальніше -
Панкейкі на кефірі - покроковий рецепт, фото 1 Панкейкі на кефірі 60 3 3 з 5 - детальніше -
Проста закуска з помідорів - покроковий рецепт, фото 1 Проста закуска з помідорів 40 3 3 з 5 - детальніше -