Укр
Рус
Печиво Випічка Східна кухня

Швидке цукрове печиво в духовці

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

733 - переглядів
40 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Швидке цукрове печиво в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Алмазне цукрове печиво - це дрібне пісочне печиво, делікатно приправлене ваніллю. Воно прикрашене блискучою кришталевою цукровою короною. Ці маленькі перлини для гурманів чудово підійдуть до вашого недільного післяобіднього чаю або кави.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Швидке цукрове печиво в духовці" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири21.3 гр.
  • Вуглеводи61.7 гр.
  • Калорії455 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Як і у випадку з більшістю печива, ви можете урізноманітнити задоволення, додавши в нього цедру какао або цитрусових. Їх можна кілька днів зберігати в герметичному ящику, але дали б ви. Отже, почніть приготування печива. Для цього, в мисці змішайте розм'якшене вершкове масло з цукровою пудрою, а також додайте насіння половинки стручка ванілі і ретельно збийте, щоб отримати кремоподібну масу.

Крок - 1
02

Потім додайте в миску з утвореною масою темперований яєчний жовток і продовжуйте перемішувати, до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 2
03

Засипте так само в миску, попередньо просіяне борошно і перемішайте до отримання однорідного тіста.

Крок - 3
04

На робочій поверхні сформуйте з тіста циліндр приблизно 4 см в поперечному перерізі. Загорніть підготовлений циліндр з тіста в харчову плівку і помістіть його в холодильник приблизно на 2 години.

Крок - 4
05

Після закінчення зазначеного часу, акуратно розподіліть кристалічний цукор по робочій поверхні (можете використовувати велику обробну дошку або рознос), потім розкачайте дуже холодний циліндр тіста на цукрі, щоб покрити всю поверхню.

Крок - 5
06

Далі за допомогою дуже гострого ножа, наріжте циліндр з тіста, покритий цукром, шматочками товщиною близько 1 см і викладіть утворене печиво на деко, попередньо застелений папером для випічки.

Крок - 6
07

Надішліть деко з вмістом в заздалегідь розігріту духовку і випікайте діамантове цукрове печиво при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин. По краях вони повинні бути золотисто-коричневого кольору. Чудове, а головне швидке печиво готове. Смачного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Солянка з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Солянка з картоплею 50 6 4 з 5 - детальніше -
Пастрома з індички - покроковий рецепт, фото 1 Пастрома з індички 50 2 3 з 5 - детальніше -
Салат ніжність з чорносливом - покроковий рецепт, фото 1 Салат ніжність з чорносливом 50 4 3 з 5 - детальніше -
Мімоза с крабовими паличками - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза с крабовими паличками 40 4 3 з 5 - детальніше -