Оригінальна і проста в приготуванні закуска для будь-якого випадку. Начинку можна змінити або урізноманітнити за своїм смаком, щоб подати на стіл страву на будь-який смак.
Для приготування закуски, віддавайте перевагу помідорам, більш м'ясистих сортів. Томат повинен бути щільним не перестиглим. Без пошкоджень і вм'ятин. Вибирайте приблизно однакові томати середнього розміру. Ретельно вимийте овочі під проточною водою і просушіть паперовими рушниками.
Сир вибирайте за своєю гастрономічною перевагою. Підійде будь-який напівтвердий продукт, або асорті сирів. Наріжте його тонкими скибочками. За допомогою кондитерської формочки для печива, виріжте кружечки діаметром 7-8 см.
Салямі наріжте тонкими кружечками. Болгарський перець використовуйте невеликого розміру. Можна взяти плоди різних кольорів, так закуска буде виглядати більш яскраво і оригінальною. Зріжте верхівку, акуратно витягніть серцевину з насінням. Наріжте овоч тонкими кільцями.
Помідор покладіть на обробну дошку хвостиком вниз. Гострим ножем зробіть надрізи у вигляді гармошки, які не дорізаючи до кінця 3-5 мм.
Зберіть закуску. У кожному надрізі розташуйте сир, ковбасу, болгарський перець і листя шпинату. Перед подачею, притрусіть закуски сіллю і чорним меленим перцем. Збризніть невеликою кількістю оливкової олії.
За бажанням, можна запекти помідори в духовці. Поставте закуску в розігріту до 180 ° С духовку. Запікайте протягом 15 хвилин. До гарячої страви додайте майонез, жирний йогурт або сметану. Викладіть готові закуски на порційне блюдо і подавайте на стіл. Приємного вам апетиту!
Випадкові рецепти