Укр
Рус
Печиво Випічка Східна кухня

Швидка випічка до чаю в духовці

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

750 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Швидка випічка до чаю в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Це новий поворот у класичній лимонній випічці: легка, екстра-терпка начинка з лайма на пісочному тісті з додаванням кокоса і білого шоколаду.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Швидка випічка до чаю в духовці" (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири19.3 гр.
  • Вуглеводи41.6 гр.
  • Калорії365 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування скоринки в цій випічці розігрійте духовку до 200 градусів. Злегка змастіть рослинною олією квадратну форму для випічки. Потім застеліть дно і 2 сторони форми для випічки пергаментом, залишивши виступ в 2,5 см; злегка змастіть пергамент маслом. Тепер змішайте просіяне борошно, коричневий цукор і трохи солі в кухонному комбайні і кілька разів збийте.

Крок - 1
02

Далі додайте в комбайн вершкове масло, нарізане невеликими шматками, і збивайте, поки найбільші шматочки не стануть розміром з горошок. Додайте так само в комбайн стружку з кокоса і заздалегідь нарізаний скибочками білий шоколад і збийте ще кілька разів, поки суміш не схопиться.

Крок - 2
03

Перекладіть підготовлену суміш для кірки в форму для випічки і щільно укладіть дном мірної чашки або кухонною товкучкою. Надішліть деко з вмістом в розігріту духовку і випікайте, поки кірка не стане темно-золотистою, близько 18-20 хвилин. Вийміть запечений корж з духовки і зменшіть вогонь до 150 градусів.

Крок - 3
04

Для приготування начинки: збийте курячі яйця і цукровий пісок в мисці, потім додайте просіяне борошно. Обережно додайте сік лайма (не збивайте і не перемішуйте сильно, інакше тісто стане пінистим). Використовуйте в цьому рецепті ключовий лайм, також відомий як вест-індійський, мексиканський або барменський лайм. Вам знадобиться від половини до двох фруктів, в залежності наскільки вони свіжі та соковиті. Якщо ви не можете знайти ключовий лайм, зі звичайного лайма також виходить смачне печиво.

Крок - 4
05

Вилийте приготовлену лимонну начинку на гарячу корочку і знову запікайте, поки вона не застигне, приблизно 15 хвилин. Дайте повністю охолонути на решітці.

Крок - 5
06

Проведіть кінчиком ножа по двом сторонам форми, які не покриті пергаментом, потім зніміть випічку з ємності, піднявши за пергаментний виступ. Перекладіть готову швидку випічку на обробну дошку, посипте кондитерським цукром і наріжте невеликими квадратами. Подавайте до чаю.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Баурсаки - покроковий рецепт, фото 1 Баурсаки 140 6 4 з 5 - детальніше -
Ікра з кабачків в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Ікра з кабачків в духовці 80 5 3 з 5 - детальніше -
Самса з баклажаном - покроковий рецепт, фото 1 Самса з баклажаном 55 3 3 з 5 - детальніше -
Соус для шаверми класичний - покроковий рецепт, фото 1 Соус для шаверми класичний 40 1 2 з 5 - детальніше -