Укр
Рус
Піца Випічка Іспанська кухня

Швидка «піца» на хлібі

( 4.6364 4 511 11 оцінок)

885 - переглядів
30 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Швидка «піца» на хлібі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня, Італійська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Швидка «піца» на хлібі - різновид гарячих бутербродів. Начинка з помідорами, шинкою і сиром дійсно робить її схожою на піцу. Даний рецепт - найсмачніший спосіб утилізації черствого хліба, батона або булочок.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Швидка «піца» на хлібі" (на 100 грам)

  • Білки8.1 гр.
  • Жири10.2 гр.
  • Вуглеводи22.7 гр.
  • Калорії219 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку приготуйте соус. Помідори вимийте, хрестоподібно надріжте знизу і проваріть в окропі 2-3 хвилини. Потім занурте в холодну воду, очистіть від шкірки і протріть через сито. Змішайте протерті помідори з кетчупом, аджикою, подрібненим часником (у нас часникове масло) і сушеним орегано. Аджика в даному рецепті - опціональний інгредієнт, додавати її необов'язково. Перемішайте продукти вінчиком до однорідності.

Крок - 1
02

Готовий соус поки відставте в сторону і займіться хлібом. Наріжте його однаковими скибочками (знадобиться парна кількість). Ми використовуємо булочки, тому просто ріжемо їх уздовж навпіл. Шматочки хліба викладіть на застелений пергаментом деко зрізом вгору.

Крок - 2
03

Кожен шматочок змастіть вершковим маслом. Воно зробить хліб м'якше. Потім рівномірно розподіліть між шматочками приготований соус.

Крок - 3
04

Зверху викладіть шинку і бастурму. При бажанні можете використовувати будь-яке інше м'ясо або ковбасу.

Крок - 4
05

Додайте консервовану кукурудзу і нарізані кільцями оливки.

Крок - 5
06

Присипте тертими моцарелою і емменталем. Моцарелла зробить «піцу» соковитіше, а емменталь створить апетитну рум'яну кірочку. Посоліть і поперчіть страву за смаком.

Крок - 6
07

Для любителів риби зробіть «піцу» з тунцем у власному соку і ріпчастою цибулею. Надішліть листи з бутербродами в розігріту до 220 градусів духовку на 20 хвилин, щоб сир встиг розплавитися і зарум'яниться.

Крок - 7
08

Готові бутерброди дістаньте з духовки, злегка остудіть і подавайте на стіл. Поки гарячі, вони особливо смачні. Але і в холодному вигляді швидка «піца» на хлібі зберігає прекрасні смакові якості, тому хороша і на наступний день. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Коржики - покроковий рецепт, фото 1 Коржики 40 4 2 з 5 - детальніше -
Грибний бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Грибний бульйон 50 6 2 з 5 - детальніше -
Локшина вок з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Локшина вок з куркою 50 5 3 з 5 - детальніше -
Піца домашня (дуже проста) - покроковий рецепт, фото 1 Піца домашня (дуже проста) 40 3 2 з 5 - детальніше -