Укр
Рус
Лазанья Другі страви Італійська кухня

Швидка лазанья

( 4.5000 4 54 4 оцінки)

601 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Швидка лазанья - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Швидкий і простий рецепт приготування лазаньї з макаронами і Білим соусом. З інгредієнтами можна експериментувати і зробити свою оригінальну начинку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Швидка лазанья" (на 100 грам)

  • Білки7.2 гр.
  • Жири7.1 гр.
  • Вуглеводи14.7 гр.
  • Калорії157 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Поставте сковороду на середній вогонь і налийте оливкова або соняшникова олія. У розігріту жаровню викладіть натертий на дрібній тертці або пропущений через спеціальний прес часник. Обсмажте 2 хвилини до золотистого кольору.

Крок - 1
02

Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте невеликими шматочками. Продовжуйте готувати, постійно помішуючи, протягом 2-3 хвилин.

Крок - 2
03

Для приготування лазаньї, можна використовувати готовий фарш, або нарізати курку дрібними кубиками. Всипте подрібнене м'ясо в сковороду. Смажте 3 хвилини, поки м'ясо не змінить колір. Додайте паприку, чорний мелений перець, пластівці перцю чилі, сіль, сушену петрушку і листя орегано.

Крок - 3
04

Переміксуйте і обсмажте до золотистого кольору. Свіжі помідори ретельно вимийте і висушіть паперовими рушниками. Видаліть хвостики і подрібніть овочі за допомогою блендера. Влийте в суміш томатний кетчуп і подрібнені помідори. Перемішайте і тушкуйте 3-4 хвилини.

Крок - 4
05

Стручковий перець вимийте, просушіть і подрібніть. Додайте до решти інгредієнтів в жаровню. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте страву до повної готовності м'яса і овочів.

Крок - 5
06

Приготуйте Білий соус. У розігріту жаровню викладіть вершкове масло. Коли воно повністю розтане, всипте борошно. Обсмажте, постійно міксуючи, протягом хвилини. Невеликими порціями влийте молоко, не перестаючи перемішувати суміш. Додайте білий мелений перець і сіль. Дайте соусу покипіти протягом хвилини і зніміть з вогню.

Крок - 6
07

Глибоку форму для запікання змастіть Білим соусом. Рівномірним шаром викладіть частину варених макаронів. Потім розподіліть тонкий м'ясний прошарок.

Крок - 7
08

Посипте масу натертим на крупній тертці сиром Моцарелла і Чеддер. Полийте Білим соусом. Повторіть шари до повного заповнення форми.

Крок - 8
09

Верхівку посипте тертими сирами і сушеною петрушкою. Поставте страву в розігріту до 170 ° С духовку на 25-30 хвилин. Розділіть лазанью на порції і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Омлет з молоком на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з молоком на сковороді 20 4 2 з 5 - детальніше -
Свинячі реберця - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі реберця 90 5 3 з 5 - детальніше -
Оселедець в майонезну соусі - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець в майонезну соусі 60 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Спагетті з курячою грудкою - покроковий рецепт, фото 1 Спагетті з курячою грудкою 40 5 2 з 5 - детальніше -
Жульєн з мідій - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн з мідій 50 4 3 з 5 - детальніше -
Грибний соус з шампіньйонів - покроковий рецепт, фото 1 Грибний соус з шампіньйонів 40 1 2 з 5 - детальніше -