Укр
Рус
Рулети Випічка Швейцарська кухня

Швейцарський бісквітний рулет


- переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Швейцарський бісквітний рулет - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Швейцарська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Если вы ищете новый интересный рецепт оригинального десерта, то швейцарский бисквитный рулет — это то, что вам нужно. Такое лакомство точно не останется без внимания.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Швейцарський бісквітний рулет" (на 100 грам)

  • Білки6.3 гр.
  • Жири17.6 гр.
  • Вуглеводи27.3 гр.
  • Калорії297 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Підготуйте 2 глибоких ємності. Розбийте яйця, в одну миску і додайте білки, в іншу - жовтки.

Крок - 1
02

До жовтків додайте трохи цукру і перемішайте вінчиком до повного розчинення сухого інгредієнта. Влийте рослинне масло і переміксуйте. Додайте в суміш молоко і знову перемішайте до однорідності.

Крок - 2
03

До жовткової маси просійте через сито борошно, чай матчу і переміксуйте.

Крок - 3
04

Білки збийте міксером до утворення білої піни. Поступово введіть цукор і продовжуйте міксувати до отримання густої білої маси.

Крок - 4
05

Збиті білки додайте частинами в зелену суміш і перемішайте до однорідного стану.

Крок - 5
06

Деко або форму для випічки 27 × 27 см застеліть пергаментним папером і викладіть на неї тісто. Розподіліть масу рівномірним шаром за допомогою кондитерського шпателя або силіконової лопатки.

Крок - 6
07

Поставте деко в попередньо розігріту до 190 ° С духовку. Випікайте протягом 12-14 хвилин. Готовий корж акуратно вийміть з форми. Перекладіть на решітку, накрийте харчовою плівкою і залиште остигати.

Крок - 7
08

Білий шоколад подрібніть невеликими шматочками, викладіть в миску і розтопіть на водяній бані.

Крок - 8
09

Трохи остудіть і вводіть частинами вершки, постійно помішуючи.

Крок - 9
10

Поставте миску з шоколадною сумішшю у велику ємність з крижаною водою і збивайте масу міксером до стійких піків.

Крок - 10
11

Приберіть плівку з бісквітного коржа і акуратно зніміть кірочку зубочисткою. Накрийте пергаментним папером і переверніть. Акуратно приберіть папір, на якому випікався корж.

Крок - 11
12

Переверніть корж назад і зріжте один край під кутом. З іншого краю зробіть кілька неглибоких надрізів уздовж всього коржа.

Крок - 12
13

Викладіть крем на бісквіт і розподіліть рівномірно, відступивши від зрізаного краю 1,5-2 см. Відступіть від протилежного краю 2 см і за допомогою кондитерського мішка видавіть пасту з солодкої червоної квасолі (можна використати шоколадну глазур).

Крок - 13
14

Акуратно загорніть рулет, допомагаючи собі пергаментним папером. Краї паперу заклейте і приберіть в холодильник на 1 годину. Зніміть папір з охолодженого рулету, наріжте на порційні шматочки і подавайте до столу. Приємного чаювання!

Крок - 14

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Макарони по флотськи - покроковий рецепт, фото 1 Макарони по флотськи 45 4 2 з 5 - детальніше -
Свинина з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Свинина з підливою 55 5 3 з 5 - детальніше -
Куряча грудка - покроковий рецепт, фото 1 Куряча грудка 30 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

М’ясний пиріг з сиром - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний пиріг з сиром 90 4 3 з 5 - детальніше -
Фаршировані млинці з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані млинці з фаршем 70 3 3 з 5 - детальніше -
Томатний соус для курки - покроковий рецепт, фото 1 Томатний соус для курки 45 1 2 з 5 - детальніше -
Лосось під апельсином - покроковий рецепт, фото 1 Лосось під апельсином 40 2 2 з 5 - детальніше -