Если вы ищете новый интересный рецепт оригинального десерта, то швейцарский бисквитный рулет — это то, что вам нужно. Такое лакомство точно не останется без внимания.
Підготуйте 2 глибоких ємності. Розбийте яйця, в одну миску і додайте білки, в іншу - жовтки.
До жовтків додайте трохи цукру і перемішайте вінчиком до повного розчинення сухого інгредієнта. Влийте рослинне масло і переміксуйте. Додайте в суміш молоко і знову перемішайте до однорідності.
До жовткової маси просійте через сито борошно, чай матчу і переміксуйте.
Білки збийте міксером до утворення білої піни. Поступово введіть цукор і продовжуйте міксувати до отримання густої білої маси.
Збиті білки додайте частинами в зелену суміш і перемішайте до однорідного стану.
Деко або форму для випічки 27 × 27 см застеліть пергаментним папером і викладіть на неї тісто. Розподіліть масу рівномірним шаром за допомогою кондитерського шпателя або силіконової лопатки.
Поставте деко в попередньо розігріту до 190 ° С духовку. Випікайте протягом 12-14 хвилин. Готовий корж акуратно вийміть з форми. Перекладіть на решітку, накрийте харчовою плівкою і залиште остигати.
Білий шоколад подрібніть невеликими шматочками, викладіть в миску і розтопіть на водяній бані.
Трохи остудіть і вводіть частинами вершки, постійно помішуючи.
Поставте миску з шоколадною сумішшю у велику ємність з крижаною водою і збивайте масу міксером до стійких піків.
Приберіть плівку з бісквітного коржа і акуратно зніміть кірочку зубочисткою. Накрийте пергаментним папером і переверніть. Акуратно приберіть папір, на якому випікався корж.
Переверніть корж назад і зріжте один край під кутом. З іншого краю зробіть кілька неглибоких надрізів уздовж всього коржа.
Викладіть крем на бісквіт і розподіліть рівномірно, відступивши від зрізаного краю 1,5-2 см. Відступіть від протилежного краю 2 см і за допомогою кондитерського мішка видавіть пасту з солодкої червоної квасолі (можна використати шоколадну глазур).
Акуратно загорніть рулет, допомагаючи собі пергаментним папером. Краї паперу заклейте і приберіть в холодильник на 1 годину. Зніміть папір з охолодженого рулету, наріжте на порційні шматочки і подавайте до столу. Приємного чаювання!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти