Укр
Рус
Торти Випічка Російська кухня

Шоколадний млинцевий торт

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

750 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Шоколадний млинцевий торт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: Масниця

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Сьогодні у нас рецепт шоколадного млинцевого торта. Випікання страви займає багато часу, чого тільки варто нанести крем один за іншим. Але текстура і смак дійсно гарні. Якщо готуєте випічку взимку, то можна покласти його в коробку, якщо ж влітку, то обов'язково в холодильник.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Шоколадний млинцевий торт" (на 100 грам)

  • Білки4.8 гр.
  • Жири14.5 гр.
  • Вуглеводи22.6 гр.
  • Калорії249 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розбийте по черзі курячі яйця в глибоку миску і за допомогою міксера або вінчика перемішайте їх, до однорідної маси.

Крок - 1
02

Потім засипте в яєчну масу цукор, додайте екстракт ванілі і знову добре все перемішайте. Далі залийте в миску молоко і знову все змішайте, до об'єднання інгредієнтів. Просійте борошно і какао-порошок через сито прямо в миску до решти інгредієнтів і знову ретельно все перемішайте. (Найкраще спочатку додати частину молока, додавати 4 рази, перемішувати, а потім залити молоко, що залишилося).

Крок - 2
03

Розтопіть вершкове масло в мікрохвильовці протягом 10-20 секунд, додайте його в миску з тістом і перемішайте. Тісто відфільтруйте один раз через сито і відправте в холодильник приблизно на годину.

Крок - 3
04

Нанесіть дуже тонкий шар рослинного масла на сковороду і відправте на плиту. Нагрійте сковороду на дуже слабкому вогні. Ополоником вилийте тісто тонким шаром в гарячу сковороду. Випікайте млинець протягом 20-30 секунд, потім обережно переверніть і запікайте протягом 10-20 секунд з іншого боку. Готовий млинець викладіть на тарілку. (Випікайте, поки все тісто не буде витрачено).

Крок - 4
05

Охолодіть всі випечені млинці (коржі). А самі, займіться приготуванням крему для майбутнього торта. Покладіть темний шоколад (розкрошений) і свіжі вершки в миску і відправте в мікрохвильову піч на 30 секунд. Змішайте утворену суміш, до однорідності.

Крок - 5
06

Потім за допомогою міксера збийте свіжі вершки і цукор в іншій мисці. Додайте раніше підготовлену шоколадну суміш у збиті вершки і ретельно все перемішайте, до однорідної маси. Відставте збиті вершки на деякий час (охолодіть їх).

Крок - 6
07

Подрібніть плитку шоколаду за допомогою ножа на стружку (його набагато краще нарізати, ніж розмолоти в міксері або порізати на шматочки). Покладіть перший млинець на тарілку або дошку і нанесіть тонкий шар підготовленого вершкового крему. Посипте на нього шоколадну стружку.

Крок - 7
08

Повторюйте змащувати млинці, поки не закінчите з усіма. Можна наносити крем і на самий верхній шар (а можна і ні). Прикрасьте зверху какао-порошком і нарізаним шоколадом. Ви можете з'їсти шоколадний млинцевий торт відразу ж, але набагато краще залишити його в холодильнику на 2-3 години, просочити, а потім розрізати.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Йогурт - покроковий рецепт, фото 1 Йогурт 10 3 1 з 5 - детальніше -
Гаспачо з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо з м’ясом 55 6 3 з 5 - детальніше -
Биточки картопляні - покроковий рецепт, фото 1 Биточки картопляні 45 3 3 з 5 - детальніше -
Оселедець під шубою лінивий - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець під шубою лінивий 50 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Курячі шлунки - покроковий рецепт, фото 1 Курячі шлунки 90 4 3 з 5 - детальніше -
Вишневий смузі з йогуртом - покроковий рецепт, фото 1 Вишневий смузі з йогуртом 35 1 2 з 5 - детальніше -
Рулька гарячого копчення - покроковий рецепт, фото 1 Рулька гарячого копчення 120 1 2 з 5 - детальніше -