Дізнайтеся, як приготувати шоколадно - горіхову пасту (Нутеллу) з лісових горіхів. Розкішний мікс з шоколаду і фундука на додаток до млинців, кренделів і солодкої полуниці.
Для приготування цього смачного десерту використовується всього три інгредієнти, але зате які. Отже, для початку залийте в чашу блендера або кухонного комбайна (краще, так як використовувати можна різні режими для збивання) арахісове масло. Насправді немає нічого кращого арахісового масла. Це популярний продукт в коморі незалежно від того, скільки вам років, і коли світ мав справу з нестачею м'яса та інших продуктів, багато людей запасалися саме цим маслом. Так як арахісове масло багате корисними мононенасиченими жирами і поживними речовинами, і це один з наших улюблених продуктів для схуднення. Так само споживання арахісового масла може допомогти знизити ризик розвитку діабету.
Далі засипте в чашу не менш корисний продукт - фундук (лісові горіхи) і закрийте кришку комбайна. Не секрет, що ці горіхи є одними з найбільш багатих поживними речовинами закусок, які ви можете додати в свій раціон. У світі, наповненому надмірно жирними, консервативними і зовсім шкідливими варіантами закусок, такі горіхи, як фундук, ситні, чудові і поживні. Фундук, який іноді називають лісовим горіхом, є особливо гарним варіантом, тому що цей супер продукт невеликого розміру володіє потужним живильним ефектом.
Увімкніть комбайн на найнижчій швидкості і почніть збивати його вміст. Повільно збільшуйте швидкість до середньої, а потім і до високої швидкості. Використовуйте темпер, щоб втиснути інгредієнти в леза.
Приблизно через 1 хвилину, коли сформується однорідне масло, знизьте швидкість до середньої змінної. Засипте в чашу потроху стружку шоколаду (можете використовувати подрібнену плитку темного шоколаду) через отвір в кришці, утрамбовуючи тільки при необхідності. Після того, як весь шоколад буде додано, збільште швидкість до високої змінної і збивайте ще приблизно 10-30 секунд. Шоколадно-горіхова паста або Нутелла по-домашньому готова. Загустіть її в холодильнику і насолоджуйтеся.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти