Укр
Рус
Торти Випічка Французька кухня

Шоколадний торт

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

1695 - переглядів
100 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Шоколадний торт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Шоколадний торт, як правило, незамінний на столі до свята. Гарний торт з цукерками надасть щастя, і радість на дитячому святі або прикрасить стіл до торжества.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Шоколадний торт " (на 100 грам)

  • Білки4.8 гр.
  • Жири17.1 гр.
  • Вуглеводи30.1 гр.
  • Калорії300 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготування бісквіта: розігрійте духовку до 190 градусів. Підготуйте лист діаметром 28 см з папером для випічки. Змішайте в мисці цукор з яйцями. Додайте ванільний цукор і перемішайте. Додайте в миску борошно, какао і молоко і продовжуйте змішувати. Нарешті додайте розпушувач і добре перемішайте.

Крок - 1
02

Залийте утворену суміш в підготовлену форму і запікайте 45 хвилин. Перевірте зубочисткою, якщо вона випікається (повинна бути сухою).

Крок - 2
03

Доведіть молоко до кипіння. Додайте цукор, ванільний цукор, темний шоколад і вершкове масло. Зменшити вогонь і перемішайте, до утворення однорідної маси. Коли шоколад і масло розтопиться, додайте горіхи. Поваріть ще одну хвилину, перемішайте і зніміть з вогню.

Крок - 3
04

При приготуванні заправки підготуйте форму. Покрийте форму фольгою. Розріжте охолоджений випечений корж на частини, щоб отримати три рівних шари. Покладіть першу частину коржа в форму, залийте її гарячою раніше підготовленою шоколадною масою, викладіть іншу частину.

Крок - 4
05

Знову залийте гарячою масою шоколадною, промажте виделкою, щоб краще ввібрати суміш, покладіть третю частину коржа і полийте рештою гарячім поливанням. Покрийте гарячий пиріг фольгою і дайте йому охолонути до кімнатної температури, потім помістіть його в холодильник (краще всього на 24 години).

Крок - 5
06

Зробіть шоколадну глазур. Покладіть масло в каструлю, помістіть на вогонь, щоб розчинити. Додайте в масло шоколад, перемішайте. Додайте рослинне або оливкове масло, розмішайте. Додайте воду, знову добре перемішайте.

Крок - 6
07

На наступний день переверніть торт на деко, видаліть фольгу. Ця глазур вийде гладенькою. Залийте пиріг глазур'ю з шоколаду (зверху і навколо ложкою).

Крок - 7
08

Прикрасьте торт шоколадними паличками по периметру, а верх усипте шоколадними цукерками або печивом. Ви повинні зробити це швидко, поки глазур ще волога, щоб добре приклеїти. Зав яжіть красиво бант навколо шоколадного торта і відправте на час в холодильник.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сирні пончики - покроковий рецепт, фото 1 Сирні пончики 20 2 2 з 5 - детальніше -
Розсольник зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник зі свининою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Спагеті з сосисками - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті з сосисками 40 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Цукерки Ферреро - покроковий рецепт, фото 1 Цукерки Ферреро 40 1 4 з 5 - детальніше -
Омлет з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з грибами 25 2 2 з 5 - детальніше -
Фруктовий смузі з м’ятою - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий смузі з м’ятою 30 1 2 з 5 - детальніше -