Укр
Рус
Нутелла Десерти Уральська кухня

Шоколадна паста Нутелла домашня

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

758 - переглядів
25 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Шоколадна паста Нутелла домашня - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Уральська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Нутелла - досить дорогий продукт в магазинах. Тому не завадить навчитися готувати цю пасту в домашніх умовах. Це не тільки дешевше, але і на багато смачніше.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Шоколадна паста Нутелла домашня" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири17.3 гр.
  • Вуглеводи59.3 гр.
  • Калорії418 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Готуючи шоколадну пасту Нутелла в домашніх умовах, дуже важливо вибрати хороший лісовий горіх - фундук. Візьміть кількість, яка вказана в рецепті, відправте на чисту суху сковорідку. Постійно помішуючи, підсмажте горіхи на маленькому вогні.

Крок - 1
02

Підсмажені горіхи висипте на одну сторону кухонного рушника. Накрийте другою частиною і пмніть горіхи через тканину. Це треба робити для того, щоб від них відвалилося підсохле лушпиння.

Крок - 2
03

Очищений від лушпиння лісовий горіх киньте в чашу блендера або овочерізку. Подрібніть в дуже дрібну крихту. Періодично відкривайте кришку блендера і перемішуйте горіхи, щоб вони рівномірно подрібнилися. Продовжуйте подрібнювати горіхи, вони повинні стати по консистенції як паста.

Крок - 3
04

Так само в домашню Нутеллу необхідно додати згущене молоко. Використовуйте не варене згущене молоко. Відкрийте чашу блендера і налийте її до горіхів.

Крок - 4
05

Так, як ви готуєте шоколадну пасту Нутелла, то звичайно ж до її складу має входити і шоколад. Рекомендуємо використовувати напівсолодкий шоколад. Він часто використовується в кулінарних цілях. Це темний шоколад з високим (зазвичай половина) вмістом цукру. Поламайте шоколад на шматочки і помістіть в миску. Розтопіть на водяній бані, періодично помішуючи.

Крок - 5
06

Поверніться до чаші блендера, в якій вже є горіхи і згущене молоко. Додайте туди ще мед. Краще, якщо він буде не густим.

Крок - 6
07

Ну і в кінці додайте до солодкої масі розтоплений напівсолодкий шоколад. Закрийте чашу блендера і збийте все до однорідного стану.

Крок - 7
08

Готову однорідну масу перекладіть в раніше підготовлену чисту і суху баночку. Поставте в холодильник для застигання. Подавайте домашню шоколадну пасту Нутелла зі скибочками білого хліба, печивом, млинцями і т. д. Приємного апетиту!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками 60 7 3 з 5 - детальніше -
Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
М’ясо з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо з грибами 60 4 3 з 5 - детальніше -
Яловича печінка - покроковий рецепт, фото 1 Яловича печінка 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

торт Мурашник - покроковий рецепт, фото 1 торт Мурашник 90 7 4 з 5 - детальніше -
Ачма - покроковий рецепт, фото 1 Ачма 90 4 3 з 5 - детальніше -
Каша манна без грудочок - покроковий рецепт, фото 1 Каша манна без грудочок 40 3 2 з 5 - детальніше -
Картопля з м’ясом в банку - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом в банку 130 3 3 з 5 - детальніше -