Укр
Рус
Шлунки Другі страви Грузинська кухня

Шлунки курячі по-грузинськи

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

658 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Шлунки курячі по-грузинськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Чи є любителі субпродуктів? Якщо це так, у нас є для вас рецепт смачних курячих шлунків з грибами, цибулею, перцем і маринованими огірками, тушкованих в ароматному томатному соусі. Цю страву можна подавати з рисом на обід або, наприклад, зі скибочкою хліба на вечерю. Також воно відмінно підходить в якості гарячої страви на різних домашніх заходах.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Шлунки курячі по-грузинськи" (на 100 грам)

  • Білки7.2 гр.
  • Жири5.3 гр.
  • Вуглеводи2 гр.
  • Калорії89 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку добре очистіть, а потім ретельно промийте холодною водою курячі шлунки. Перекладіть курячі шлунки в глибоку каструлю, залийте, повністю покривши субпродукт, холодною водою. Надішліть каструлю з курячими шлунками на плиту і доведіть до кипіння.

Крок - 1
02

Коли шлунки закиплять, злийте з них воду, промийте продукт ще раз ретельно проточною водою і залийте назад холодною водою. Всипте в каструлю сіль, додайте кілька лаврових листків і запашний перець. Знову доведіть вміст каструлі до кипіння і варіть до повної готовності субпродукту.

Крок - 2
03

Коли шлунки стануть м'якими, злийте з них воду, викладіть субпродукт на обробну дошку і розріжте на більш дрібні шматочки. Складіть в миску до подальшого використання. Далі ретельно вимийте гриби і трохи просушіть. Гриби наріжте тонкими півкільцями.

Крок - 3
04

Потім очистіть від лушпиння цибулю. Викладіть її на обробну дошку з уже подрібненими грибами і наріжте її тонкою соломкою або півкільцями.

Крок - 4
05

Далі викладіть на кухонну дошку попередньо очищений і вимитий болгарський перець, а потім наріжте його дрібною соломкою. На цій же дошці наріжте дрібними кубиками огірки (використовуйте краще продукт малосольний).

Крок - 5
06

Розігрійте рослинне або оливкове масло на сковороді, засипте в нього і, постійно помішуючи, обсмажте подрібнену цибулю до її розм'якшення.

Крок - 6
07

Потім додайте в сковороду нарізані раніше гриби і продовжуйте обсмажувати, періодично помішуючи. Нарешті, додайте в сковороду подрібнений перець і солоні огірки і трохи обсмажте.

Крок - 7
08

Далі відправте в сковороду раніше нарізані відварені шлунки і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 8
09

Залийте в сковороду трохи води і засипте всі спеції, знову все перемішайте. Додайте так само томатну пасту і змішайте. При необхідності залийте ще трохи води. Тушкуйте все на слабкому вогні, час від часу помішуючи, близько 20 хвилин, потім подавайте курячі шлунки по-грузинськи до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат царський з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Салат царський з грибами 45 3 3 з 5 - детальніше -
Трубочки прості - покроковий рецепт, фото 1 Трубочки прості 65 3 3 з 5 - детальніше -
Ягідний мус з білком - покроковий рецепт, фото 1 Ягідний мус з білком 35 2 3 з 5 - детальніше -
Бутерброд з авокадо - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд з авокадо 30 2 2 з 5 - детальніше -
?>