Укр
Рус
Риба Другі страви Італійська кухня

Щука фарширована

( 4.9231 4 526 26 оцінок)

3744 - переглядів
90 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Щука фарширована - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Китайська кухня, Японська кухня, Грузинська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У фользі, В пакеті

опис

Чому б нам не набити смачні щуки. Суміш подрібненого мигдалю і панко з додаванням лимонного соку і приправлена чебрецем і петрушкою - ось що ідеально підійде. Запечатайте фаршировані щуки, використовуючи кілька зубочисток.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Щука фарширована" (на 100 грам)

  • Білки16.3 гр.
  • Жири11.6 гр.
  • Вуглеводи6.3 гр.
  • Калорії204 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть в чашу блендера підсушені ядра мигдалевого горіха. На високій швидкості подрібніть горіхи до стану великої крихти. Подрібнений мигдаль пересипте в глибоку миску.

Крок - 1
02

До подрібнених горіхів додайте в миску нарізану дрібно зелень петрушки, сухарі "панко" (це панірувальні сухарі крупніше звичайних, які часто застосовуються в кулінарії Японії але і не тільки).

Крок - 2
03

Також інгредієнти в мисці полийте свіжовичавленим лимонним соком, приправте чорним меленим перцем і сіллю за смаком. Перемішайте ці компоненти і начинка для щуки готова. Поки відставте в сторону.

Крок - 3
04

Тепер займіться рибою. Очистіть лушпиння, випатрошіть нутрощі, видаліть зябра і добре промийте під прохолодною проточною водою. Покладіть рибки на спину, відкрийте черево і наповніть порожнечу приготовленою начинкою, залишивши пару ложок для посипання.

Крок - 4
05

Щоб начинка в щуці не вивалювалася під час запікання, скріпіть черева спочатку зубочистками. Потім обв'яжіть кожну рибину кулінарною ниткою, починаючи від голови, щоб уникнути ймовірності розтріскування шкіри.

Крок - 5
06

Так як фарширована щука запікається в духовці - вам знадобитися деко. Застеліть його пергаментним папером. Покладіть наповнені начинкою щуки на деко. Полийте поверхню рибки оливковою олією.

Крок - 6
07

Поверх присипте рибу залишеною раніше начинкою, щоб фарширована щука була ароматною не тільки всередині, а й зовні. Покладіть на начинку кілька часточок лимона. Поставте деко з щуками в духовку і включіть її на температуру 190 градусів за Цельсієм. Необхідно, щоб риба нагрівалася разом з духовкою. Запікайте фаршировану щуку протягом 45 хвилин.

Крок - 7
08

Подавайте фаршировану щуку з овочами (які можна купити в замороженому вигляді або приготувати свіжі все залежить від пори року), з картопляним пюре. Перед подачею на стіл не забудьте зняти кулінарну нитку і вийняти зубочистки. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Багет з сиром і зеленню - покроковий рецепт, фото 1 Багет з сиром і зеленню 55 1 3 з 5 - детальніше -
Цибулеві кільця в клярі - покроковий рецепт, фото 1 Цибулеві кільця в клярі 35 2 2 з 5 - детальніше -
Соус з вишні - покроковий рецепт, фото 1 Соус з вишні 20 1 2 з 5 - детальніше -