Укр
Рус
Штрудель Випічка Американська кухня

Штрудель з вишнею

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

1004 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Штрудель з вишнею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Багато хто любить і вибирають швидкі рецепти страв, які дуже смачні і виглядають дуже красиво візуально. Тому сьогодні хочемо представити блискучий штрудель з вишнею, приготування якого відбувається дуже швидко. Кінцевий результат неймовірно смачний і дуже приємний на вид.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Штрудель з вишнею" (на 100 грам)

  • Білки6.3 гр.
  • Жири14.3 гр.
  • Вуглеводи28 гр.
  • Калорії270 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску покладіть вершковий сир, додайте трохи творога (не обов'язково високої жирності, можна навіть знежирений), а потім за допомогою вінчика або міксера ретельно все змішайте, до однорідної маси.

Крок - 1
02

Тепер засипте в миску кукурудзяний крохмаль (якщо немає в господарстві, то можна використовувати звичайний), трохи ванільного цукру і ретельно вінчиком все перемішайте.

Крок - 2
03

Далі засипте в миску до решти інгредієнтів цукрову пудру і ще раз добре все вимісіть, до об'єднання всіх продуктів і утворення однорідної досить густої сирної маси.

Крок - 3
04

Тепер підготуйте вишню для майбутньої страви. У цьому рецепті можна використовувати свіжу ягоду, розморожену, а можна взагалі вишневе варення. Отже, свіжу вишню помістіть в невелике блюдце, залийте окропом, потримайте кілька хвилин, а потім злийте воду і видаліть в ягодах кісточки. Надішліть вишню в миску з сирною масою і ретельно все перемішайте.

Крок - 4
05

Далі акуратно викладіть на заздалегідь застелений пергаментним папером деко готове листкове тісто. Можна, звичайно, використовувати самостійно приготоване тісто, але, як ви розумієте, на це піде більше часу і сил. Вибір за вами, але в цьому рецепті використовується готовий продукт.

Крок - 5
06

Тепер покладіть посередині, рівномірно розподіливши вздовж усього листа тіста, раніше підготовлену начинку з сиру і вишні, а потім за допомогою кондитерського ножа утворіть паралельні надрізи на краях тіста.

Крок - 6
07

Далі загорніть спочатку край тіста по довжині, а потім по черзі загорніть надрізані частини тіста, утворивши так званий рулет з красивою формою колоска.

Крок - 7
08

Тепер помажте верх майбутньої випічки, заздалегідь збитим яєчним жовтком, притрусіть арахісовою стружкою, а потім надішліть лист в попередньо розігріту духовку до 200 градусів десь на 20-25 хвилин.

Крок - 8
09

Випечений штрудель з вишнею вийміть з духовки, повністю охолодіть, а потім посипте цукровою пудрою і поспішайте подавати до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Плов з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Плов з куркою 60 6 3 з 5 - детальніше -
Пюре - покроковий рецепт, фото 1 Пюре 30 5 1 з 5 - детальніше -
Котлети свинячі - покроковий рецепт, фото 1 Котлети свинячі 60 4 3 з 5 - детальніше -
Печеня - покроковий рецепт, фото 1 Печеня 90 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Справжній олів’є - покроковий рецепт, фото 1 Справжній олів’є 45 6 3 з 5 - детальніше -
Зрази курячі - покроковий рецепт, фото 1 Зрази курячі 50 3 3 з 5 - детальніше -
Булочки на дріжджах - покроковий рецепт, фото 1 Булочки на дріжджах 100 3 3 з 5 - детальніше -