Укр
Рус
Штрудель Випічка Американська кухня

Штрудель з листкового тіста

( 5.0000 5 54 4 оцінки)
758 - переглядів
60 хвилинпорцій - 4складність - 4 з 5
Штрудель з листкового тіста - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Надзвичайно швидка версія яблучного штруделя з готового листкового тіста. Спробуйте приготувати випічку за цим рецептом і побалуйте своїх рідних ароматною, ситною і дуже смачною стравою.

Інгредієнти

  • Тісто листкове 270 г.
  • Яблуко 400 г.
  • Джем 100 г.
  • Кориця 1 щіп.
  • Ізюм 70 г.
  • Кедрові горіхи 20 г.
  • Панірувальні сухарі 30 г.
  • Цедра 1 ч.л
  • сік лимонний 1 ст.л
  • Яйце 1 шт.
  • Цукор тростинний 20 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Замочіть родзинки в теплій воді, щоб пом'якшити. Очистіть від шкірки яблука, наріжте їх на чотири частини, видаліть серцевину і за допомогою спеціальної терки подрібніть їх на дуже тонкі скибочки. Покладіть нарізані яблука в глибоку миску.

Крок - 1
02

Далі полийте яблука свіжовичавленим соком половини лимона, щоб запобігти швидкого окислення і потемніння подрібненого фрукта. Якщо яблука не дуже стиглі, їх можна швидко обсмажити на сковороді або поставити в мікрохвильовку на 2-3 хвилини.

Крок - 2
03

Підсмажте панірувальні сухарі на сковороді протягом 2-3 хвилин, намагаючись постійно перемішувати, щоб не згоріли. Пересипте в невелику миску і відставте в сторону. Повторіть операцію з кедровими горіхами: підсмажування сухофруктів і горіхів підсилює аромат!

Крок - 3
04

Розкладіть готове прямокутне листкове тісто і надріжте по боках кілька тонких смужок, які в подальшому знадобляться для прикраси. Наріжте смужки на тісті за допомогою спеціального кондитерського ножа.

Крок - 4
05

Далі розподіліть тонкий шар обсмажених панірувальних сухарів по центру прямокутника тіста: вони знадобляться для поглинання яблучного соку при запіканні.

Крок - 5
06

Потім покладіть скибочки яблук, родзинки (попередньо злив воду), свіжу цедру лимона і підсмажені кедрові горіхи. Ароматизуйте за смаком порошком кориці і трохи полийте абрикосовим джемом (або густим варенням з айви).

Крок - 6
07

Тепер акуратно загорніть краї тіста (нарізані шматочки можете згортати, як вам подобається, щоб додати страві красиву форму) і щільно їх скріпіть. Змастіть поверхню майбутньої випічки, заздалегідь збитим курячим яйцем, і посипте тростинним цукром (якщо немає, можна використовувати звичайний).

Крок - 7
08

Надішліть деко зі стравою в попередньо розігріту духовку до 200 градусів і випікайте близько 30 хвилин. Потім дайте готовому штруделю з листкового тіста охолонути, наріжте його скибочками і подавайте зі свіжими фруктами або вершками.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Венский штрудель - покроковий рецепт, фото 1 Венский штрудель 50 3 3 з 5 - детальніше -
Штрудель с маком - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель с маком 80 4 3 з 5 - детальніше -
Штрудель вишневый - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель вишневый 65 3 3 з 5 - детальніше -
Штрудель с мясом - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель с мясом 50 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти