Укр
Рус
Штрудель Випічка Американська кухня

Штрудель вишневий

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

965 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Штрудель вишневий - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Домашня випічка - що може бути смачніше, та ще й корисніше? Всіляких варіантів кондитерських виробів настільки велике, що когось чимось здивувати сьогодні вже досить складно. Але все ж є такі десерти, від яких іноді ну просто неможливо відмовитися. Тонка хрустка скоринка, ніжні шари тіста, просочені вишнею, звичайно, це - штрудель вишневий. Сьогодні ми для вас підготували рецепт незвичайного і чарівного штруделя з вишнею, тісто для якого готується просто і елементарно. Ніжна солодка випічка з кисло-солодкою начинкою і ароматним тістом вийде у вас надзвичайно смачною, якщо ви будете уважно і строго дотримувати наші рекомендації.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Штрудель вишневий" (на 100 грам)

  • Білки2.6 гр.
  • Жири4.6 гр.
  • Вуглеводи15.4 гр.
  • Калорії120 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу підготуємо невід'ємний інгредієнт цієї страви - вишню. Викладіть ягоду в сито і ретельно промийте холодною водою. Потім за допомогою спеціальної палички або, як вам зручно, видаліть кісточки з вишні. Покладіть ягоди в миску і відставте в сторону до подальшого використання.

Крок - 1
02

Тепер помістіть великий сотейник на плиту, налийте в нього молоко і трохи вершків високої жирності. Потім додайте ваніль або екстракт ванілі, перемішайте, і залиште вміст доходити до кипіння.

Крок - 2
03

У велику миску вбийте курячі яйця і кілька, заздалегідь відокремлених яєчних жовтків, засипте цукор, трохи борошна і за допомогою вінчика збийте все, до однорідної рідкої маси.

Крок - 3
04

Тепер залийте утворену яєчну масу в сотейник з киплячим молоком і, постійно помішуючи, варіть вміст, до його загустіння. Далі залийте молочно-яєчну суміш в миску, накрийте харчовою плівкою і відправте в прохолодне місце для ще більшого загустіння.

Крок - 4
05

Далі викладіть на стіл листи готового листкового тіста, яке можете придбати в будь-якому магазині. Можна приготувати тісто і самостійно, якщо ви маєте в своєму розпорядженні час і бажання. Отже, краї листа тіста рясно промажте заздалегідь взбитим жовтком.

Крок - 5
06

Тепер в миску з раніше приготовленою яєчно-молочної масою засипте вишню і ложкою акуратно все перемішайте, до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 6
07

Далі натріть в миску найдрібнішою теркою свіжу цедру лимона, видавіть трохи лимонного соку, додайте родзинки і знову ретельно все змішайте між собою.

Крок - 7
08

Утворену суміш викладіть акуратно вздовж листа з одного краю, потім загорніть бічні частини і скрутіть тісто з начинкою в довгий, гарний рулет. Потім промажте рулет з усіх боків заздалегідь збитим яєчним жовтком.

Крок - 8
09

Тепер посипте верхівку рулету арахісовою стружкою, укладіть майбутню випічку на попередньо застелений пергаментним папером деко і відправте в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів приблизно на 20 хвилин.

Крок - 9
10

Готовий вишневий штрудель з рум'яною скоринкою викладіть на гарне блюдо, трохи охолодіть, а потім подавайте до столу з улюбленим джемом.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Юшка з сьомги - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з сьомги 40 5 2 з 5 - детальніше -
Свинячі ніжки - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі ніжки 5 4 3 з 5 - детальніше -
Сало в розсолі - покроковий рецепт, фото 1 Сало в розсолі 40 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Буженина - покроковий рецепт, фото 1 Буженина 80 5 2 з 5 - детальніше -
Нуга снікерс - покроковий рецепт, фото 1 Нуга снікерс 45 4 3 з 5 - детальніше -
Смачні цукерки - покроковий рецепт, фото 1 Смачні цукерки 50 3 3 з 5 - детальніше -
Морозиво з молока і цукру - покроковий рецепт, фото 1 Морозиво з молока і цукру 30 1 3 з 5 - детальніше -