Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Шніцель зі свинячої вирізки в домашніх умовах

( 5.0000 5 517 17 оцінок)

2051 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Шніцель зі свинячої вирізки в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Як би ми не намагалися обійтися без м'яса, тим не менш, навряд чи яке святкове застілля обходиться без м'ясних страв. Дуже непоганий варіант побалувати себе м'ясною закускою - шніцель. Це м'ясне лакомство, яке прийшло до нас з австрійської кухні в принципі можна приготувати з будь-якого виду м'яса, але ми все ж вважаємо за краще свинину. І хоч ця страва вважається ресторанною, не бійтеся і спробуйте приготувати шніцель зі свинячої вирізки в домашніх умовах.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Шніцель зі свинячої вирізки в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки13.9 гр.
  • Жири17.2 гр.
  • Вуглеводи16.4 гр.
  • Калорії280 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Видаліть весь жир з вирізки, наріжте її порційними пластинами завтовшки в 1 сантиметр.

Крок - 1
02

Візьміть харчову плівку згорніть її в декілька шарів, застеліть обробну дошку. Покладіть шматок м'яса, і накрийте його також плівкою (так м'ясо не буде розлітатися і ваша кухня залишиться чистою).

Крок - 2
03

Відбийте кухонним молотком з двох сторін, щоб воно було дуже тонким. Посоліть і поперчіть з обох сторін за смаком. Відкладіть в бік.

Крок - 3
04

Поки маринується м'ясо, наріжте дуже дрібно зелень петрушки.

Крок - 4
05

Візьміть панірувальні сухарі. Сухарі можна купити або ж приготувати в домашніх умовах. Для цього необхідно: білий хліб розріжте на тонкі слайси або кубики, підсушіть в духовці при температурі 150 -180 градусів до появи рум'яної скоринки, дайте охолонути і перебийте в блендері в дрібну крихту. Висипте їх в ємність, додайте до них кунжут і нарізану петрушку.

Крок - 5
06

В окрему тару розбийте яйця і збовтайте до однорідної консистенції, приправте їх сіллю і перцем.

Крок - 6
07

На тарілку насипте пшеничне борошно. Всі компоненти нашого панірування готові, за рахунок неї м'ясо залишиться соковитим.

Крок - 7
08

Попередньо поставте сковороду на плиту і вилийте в неї все рослинне масло, розігрійте до 180 градусів. Під час смаження майбутній шніцель повинен повністю плавати в маслі.

Крок - 8
09

Візьміть відбите м'ясо обваляйте його спочатку в борошні, потім занурте в яєчну суміш, потім в панірувальні сухарі з кунжутом і зеленню петрушки. Надішліть на сковорідку, обсмажуйте з обох боків до утворення золотистої скоринки.

Крок - 9
10

Зніміть з пательні і викладіть на паперову серветку, щоб вона ввібрала зайвий жир.

Крок - 10
11

Для більш оригінального смаку готовий шніцель зі свинини в домашніх умовах побризкайте соком лимона. Подавайте з картоплею або легким салатом.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Карась смажений на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Карась смажений на сковороді 55 2 3 з 5 - детальніше -
Тунець на грилі - покроковий рецепт, фото 1 Тунець на грилі 55 3 2 з 5 - детальніше -
Запіканка з курячої грудки - покроковий рецепт, фото 1 Запіканка з курячої грудки 40 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пастила в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Пастила в духовці 65 4 3 з 5 - детальніше -
Манти - покроковий рецепт, фото 1 Манти 90 2 3 з 5 - детальніше -
Варення з яблук п’ятихвилинка - покроковий рецепт, фото 1 Варення з яблук п’ятихвилинка 20 1 2 з 5 - детальніше -
Італійський салат з шинкою - покроковий рецепт, фото 1 Італійський салат з шинкою 35 2 2 з 5 - детальніше -