Ось як зробити шніцель з індички більш хрустким і золотим ви дізнаєтеся з цього рецепта.
В першу чергу займіться головним інгредієнтом цієї страви, а саме м'ясом. Отже, гарний шматок індички помийте під холодною водою, промокніть паперовим рушником і наріжте горизонтально, створивши так звані стейки товщиною близько одного сантиметра.
Помістіть кожен шматок м'яса на робочу поверхню (стіл) і накрийте листом пергаментного паперу для випічки або оберніть харчовою плівкою (щоб не забруднити при відбиванні кухню).
Тепер, використовуючи звичайну качалку або кухонний молоток з шипами, трохи відбийте нарізані шматки індички, але не перестарайтеся, щоб м'ясо не розірвалося.
Далі рясно присоліть і приперчить чорним меленим перцем кожен відбитий шматок індички. А самі підготуйте спеціальну паніровку для обсмажування майбутнього шніцеля.
У великій деко на один його бік висипте просіяне борошно, з іншого боку дека розмістіть панірувальні сухарі - це і буде певною паніровкою для м'яса.
Отже, займіться приготуванням цієї чудесної і ситної страви. Кожен шматок м'яса розмістіть і викачайте спочатку в борошно, потім мокніть в миску з заздалегідь збитими курячими яйцями. Ну і, звісно, закінчуйте панірування, огортаючи в панірувальних сухарях.
Далі розмістіть глибоку сковороду на плиту, налийте в неї рослинне або оливкове масло (його повинно бути багато, щоб м'ясо практично кипіло в ньому) і добре розігрійте.
Помістіть м'ясо в паніровці в сковорідку з киплячим маслом і обсмажуйте, пару раз перевертаючи з боку на бік, до утворення хрусткої, золотистої скоринки.
Потім витягніть кухонною лопаткою готовий шніцель зі сковороди і розмістіть на паперову серветку для видалення зайвого жиру.
Подавайте готовий шніцель з індички уклавши на тарілку з шматочками лимона і полив заздалегідь підготовленим грибним соусом.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти