Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Шніцель з індички

( 4.8235 4 517 17 оцінок)

2846 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Шніцель з індички - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ось як зробити шніцель з індички більш хрустким і золотим ви дізнаєтеся з цього рецепта.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Шніцель з індички" (на 100 грам)

  • Білки12 гр.
  • Жири14.3 гр.
  • Вуглеводи30.2 гр.
  • Калорії302 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться головним інгредієнтом цієї страви, а саме м'ясом. Отже, гарний шматок індички помийте під холодною водою, промокніть паперовим рушником і наріжте горизонтально, створивши так звані стейки товщиною близько одного сантиметра.

Крок - 1
02

Помістіть кожен шматок м'яса на робочу поверхню (стіл) і накрийте листом пергаментного паперу для випічки або оберніть харчовою плівкою (щоб не забруднити при відбиванні кухню).

Крок - 2
03

Тепер, використовуючи звичайну качалку або кухонний молоток з шипами, трохи відбийте нарізані шматки індички, але не перестарайтеся, щоб м'ясо не розірвалося.

Крок - 3
04

Далі рясно присоліть і приперчить чорним меленим перцем кожен відбитий шматок індички. А самі підготуйте спеціальну паніровку для обсмажування майбутнього шніцеля.

Крок - 4
05

У великій деко на один його бік висипте просіяне борошно, з іншого боку дека розмістіть панірувальні сухарі - це і буде певною паніровкою для м'яса.

Крок - 5
06

Отже, займіться приготуванням цієї чудесної і ситної страви. Кожен шматок м'яса розмістіть і викачайте спочатку в борошно, потім мокніть в миску з заздалегідь збитими курячими яйцями. Ну і, звісно, закінчуйте панірування, огортаючи в панірувальних сухарях.

Крок - 6
07

Далі розмістіть глибоку сковороду на плиту, налийте в неї рослинне або оливкове масло (його повинно бути багато, щоб м'ясо практично кипіло в ньому) і добре розігрійте.

Крок - 7
08

Помістіть м'ясо в паніровці в сковорідку з киплячим маслом і обсмажуйте, пару раз перевертаючи з боку на бік, до утворення хрусткої, золотистої скоринки.

Крок - 8
09

Потім витягніть кухонною лопаткою готовий шніцель зі сковороди і розмістіть на паперову серветку для видалення зайвого жиру.

Крок - 9
10

Подавайте готовий шніцель з індички уклавши на тарілку з шматочками лимона і полив заздалегідь підготовленим грибним соусом.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Паста Карбонара з беконом - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара з беконом 35 2 2 з 5 - детальніше -
Стейк з тріски - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з тріски 35 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат Гранатовий браслет - покроковий рецепт, фото 1 Салат Гранатовий браслет 50 4 4 з 5 - детальніше -
Кальмари в клярі - покроковий рецепт, фото 1 Кальмари в клярі 35 3 3 з 5 - детальніше -