Укр
Рус
Свинина Другі страви Російська кухня

Шніцель свинячий в духовці

( 4.7692 4 513 13 оцінок)

2440 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Шніцель свинячий в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Хрусткий зовні і соковитий всередині, цей рецепт свинячого шніцеля чудовий. Все, що вам потрібно, це дотримуватися порад для досягнення повної досконалості. Подавайте страву з соєвим соусом і насолоджуйтеся цією популярною стравою вдома.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Шніцель свинячий в духовці" (на 100 грам)

  • Білки13.4 гр.
  • Жири12.4 гр.
  • Вуглеводи25.6 гр.
  • Калорії270 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Неглибоку сковорідку розмістіть на плиту, добре розігрійте і засипте в неї панірувальні сухарі, починайте обсмажувати, весь час помішуючи, а потім залийте в сковорідку оливкову олію і смажте, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою до появи золотистого кольору.

Крок - 1
02

Потім висипте підготовлені панірувальні сухарі в неглибоку миску. В іншу таку ж ємність розбийте по черзі курячі яйця і вінцем добре збийте.

Крок - 2
03

У третю миску висипте борошно і займіться головним інгредієнтом цієї страви - м'ясом.

Крок - 3
04

Для цього виберіть свіжу вирізку свинини, помийте під проточною водою і просушіть паперовим рушником. Далі наріжте свинину досить великими шматками, товщиною близько одного сантиметра.

Крок - 4
05

На кожному шматку свинини зробіть ножем невеликі надрізи, а потім за допомогою кухонного молотка ретельно відбийте м'ясо з двох сторін. Рясно присоліть свинину і приперчіть чорним меленим перцем з обох сторін.

Крок - 5
06

А потім займіться приготуванням шніцеля. Кожен відбитий пласт свинини викачайте спочатку в борошні, потім умокніть у збиті яйця і вже після розмістіть в панірувальні сухарі і гарненько в них вимостіть.

Крок - 6
07

Тепер викладіть заздалегідь вимочені шматки м'яса в паніровці на деко, укритий пергаментним папером і надішліть в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 25 хвилин.

Крок - 7
08

Після закінчення цього часу дістаньте готовий свинячий шніцель з духовки і, нарізавши шматок на ще дрібніші часточки, покладіть на тарілку з салатом зі свіжої капусти. А самі займіться приготуванням соусу для подачі страви.

Крок - 8
09

У глибоку миску засипте світлі і темні насіння кунжуту і за допомогою толкушки максимально їх подрібніть. Потім залийте в миску соєвий соус і гарненько перемішайте між собою вміст миски. Соус для подачі готовий, можна сміливо подавати готову страву.  

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник вегетаріанський 35 4 3 з 5 - детальніше -
Сирний суп по французьки - покроковий рецепт, фото 1 Сирний суп по французьки 45 4 2 з 5 - детальніше -
Бефстроганов з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов з телятини 95 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Заморожені гриби - покроковий рецепт, фото 1 Заморожені гриби 30 1 2 з 5 - детальніше -
Шніцель з курки на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Шніцель з курки на сковороді 35 2 3 з 5 - детальніше -
Роли з авокадо - покроковий рецепт, фото 1 Роли з авокадо 60 4 3 з 5 - детальніше -