Хрусткий зовні і соковитий всередині, цей рецепт свинячого шніцеля чудовий. Все, що вам потрібно, це дотримуватися порад для досягнення повної досконалості. Подавайте страву з соєвим соусом і насолоджуйтеся цією популярною стравою вдома.
Неглибоку сковорідку розмістіть на плиту, добре розігрійте і засипте в неї панірувальні сухарі, починайте обсмажувати, весь час помішуючи, а потім залийте в сковорідку оливкову олію і смажте, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою до появи золотистого кольору.
Потім висипте підготовлені панірувальні сухарі в неглибоку миску. В іншу таку ж ємність розбийте по черзі курячі яйця і вінцем добре збийте.
У третю миску висипте борошно і займіться головним інгредієнтом цієї страви - м'ясом.
Для цього виберіть свіжу вирізку свинини, помийте під проточною водою і просушіть паперовим рушником. Далі наріжте свинину досить великими шматками, товщиною близько одного сантиметра.
На кожному шматку свинини зробіть ножем невеликі надрізи, а потім за допомогою кухонного молотка ретельно відбийте м'ясо з двох сторін. Рясно присоліть свинину і приперчіть чорним меленим перцем з обох сторін.
А потім займіться приготуванням шніцеля. Кожен відбитий пласт свинини викачайте спочатку в борошні, потім умокніть у збиті яйця і вже після розмістіть в панірувальні сухарі і гарненько в них вимостіть.
Тепер викладіть заздалегідь вимочені шматки м'яса в паніровці на деко, укритий пергаментним папером і надішліть в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 25 хвилин.
Після закінчення цього часу дістаньте готовий свинячий шніцель з духовки і, нарізавши шматок на ще дрібніші часточки, покладіть на тарілку з салатом зі свіжої капусти. А самі займіться приготуванням соусу для подачі страви.
У глибоку миску засипте світлі і темні насіння кунжуту і за допомогою толкушки максимально їх подрібніть. Потім залийте в миску соєвий соус і гарненько перемішайте між собою вміст миски. Соус для подачі готовий, можна сміливо подавати готову страву.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти