Укр
Рус
Щи Перші страви Російська кухня

Щі зі свіжої капусти в мультиварці

( 4.8750 4 516 16 оцінок)
2411 - переглядів
80 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Щі зі свіжої капусти в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Прекрасний овочевий суп під назвою щі готували наші бабусі і мами, і це страва має величезну кулінарну історію, адже кожна нова господиня додавала до нього свій досвід і свої переваги. Сьогодні ми спробуємо приготувати щі зі свіжої капусти, використавши для різноманітності смаку сушені гриби. Зробимо це за допомогою мультиварки, заощадивши час, але не втративши відмінного смаку цієї страви.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Щі зі свіжої капусти в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки1.5 гр.
  • Жири2.2 гр.
  • Вуглеводи9.3 гр.
  • Калорії69 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Щоб приготувати щі зі свіжої капусти в мультиварці, нам потрібно зібрати не таку вже велику кількість продуктів. Оскільки в нашому сьогоднішньому рецепті присутній додатковий інгредієнт - сушені гриби, займемося спочатку їм. Гриби нам потрібно попередньо замочити або ще краще окремо відварити протягом години в солоній воді.

Крок - 1
02

Тим часом готуємо овочі. Знімаємо з картоплі і моркви верхній шар, звільняємо від лушпиння цибулину.

Крок - 2
03

Моркву ріжемо тоненькою соломкою або ж тремо на крупній тертці, цибулю ріжемо маленькими брусочками.

Крок - 3
04

Наливаємо в каструльку мультиварки рослинне масло, викладаємо туди нарізані моркву з цибулею і включаємо програму «Смаження».

Крок - 4
05

Повністю чекати закінчення програми нам не потрібно, обсмажуємо овочі хоча б хвилин 10 і відправляємо до них гриби. Обсмажуємо вміст мультиварки протягом чверті години, за умови, що гриби не відварювати, вимикаємо режим «Смаження».

Крок - 5
06

Поки попередні продукти обсмажувалися в чаші мультиварки, ми нарізаємо картоплю брусочками середнього розміру і шаткуємо капусту.

Крок - 6
07

Потім все це перекладаємо до овочів з грибами, доливаємо воду і включаємо режим "Суп", задавши час 1 годину.

Крок - 7
08

Приблизно по закінченню половини запрограмованого часу ми кладемо томатну пасту і на завершення, наші щі досолюємо.

Крок - 8
09

Після сигналу про завершення програми можемо насолоджуватися результатом - отримуємо красиві, ароматні і дуже смачні щі. Подавати щі зі свіжої капусти будемо зі сметаною і чорним хлібом, прикрасивши зеленню петрушки.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Курка з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Курка з грибами 150 5 2 з 5 - детальніше -
Стейк з кети - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з кети 40 2 3 з 5 - детальніше -
Жульєн з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн з печінки 50 4 3 з 5 - детальніше -
Гриби фаршировані сиром - покроковий рецепт, фото 1 Гриби фаршировані сиром 35 3 3 з 5 - детальніше -