Укр
Рус
Щи Перші страви Російська кухня

Щи із квашеної капусти в мультиварці

( 4.8750 4 516 16 оцінок)
2397 - переглядів
50 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Щи із квашеної капусти в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Традиційна страва російської кухні - щі - легка в приготуванні, але ситна і смачна в результаті. Відмінно зігріває в холодний зимовий вечір, хоча і влітку уплітає з задоволенням, до речі, досить смачна і в холодному вигляді, правда, це на любителя. Рецептів приготування цього овочевого супу існує величезна кількість, і звичайно ж випробувати все практично неможливо, але ми сьогодні пропонуємо вашій увазі відмінний спосіб приготувати щі з квашеної капусти в мультиварці. Страва з цього незамінного кухонного помічника має ще більш насичений смак і аромат, але що ще цінніше - економить купу вашого часу. Як готувати щі з квашеної капусти в мультиварці ми розповімо прямо зараз і радимо скористатися ним негайно.

Інгредієнти

  • Вода 1.5 л.
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Трави прованські 1 ст.л
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Квашена капуста 350 г.
  • Копчені свинячі реберця 500 г.
  • Боби 1 скл.
  • Часник 3 зуб.
  • Цибуля 1 шт.
  • Бекон 120 г.
  • Сало 100 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

В першу чергу необхідно включити мультиварку в потрібному режимі «жарка». Потім викладіть на обробну дошку, придбане в магазині або на ринку, нарізане скибочками сало і наріжте його невеликими кубиками. Тепер викладіть подрібнене свиняче сало в чашу мультиварки і обсмажуйте, постійно мішаючи, до золотистого відтінку в продукті.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння цибулю і на кухонній дошці наріжте її так само дрібними кубиками. Засипте нарізану цибулю в мультиварку до сала і обсмажте, помішуючи, кілька хвилин. Потім відразу ж додайте в мультиварку очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник.

Крок - 2
03

Смажте все, постійно мішаючи, приблизно 2 хвилини, до розм'якшення цибулі і утворення насиченого аромату. Потім наріжте гострим ножем куплений бекон або грудинку на дрібні квадратики і відразу ж відправте його в мультиварку до решти продуктів. Ретельно все перемішайте і смажте кілька хвилин, до появи більшої кількості жиру.

Крок - 3
04

Тепер засипте в чашу мультиварку боби. Для початку необхідно буде боби (можна використовувати навіть червону велику квасолю) замочити в холодній воді не менше, ніж на 5 годин. Краще навіть на всю ніч. Отже, відправте боби в мультиварку, ретельно перемішайте і протоміть кілька хвилин.

Крок - 4
05

Далі викладіть на обробну дошку копчені ребра (неважливо яловичі або свинячі) і наріжте їх більш дрібними скибочками. Якщо будете використовувати сире м'ясо (ребра), необхідно його буде приварити близько півгодини в спеціях. Нарізані копчені ребра відправте так само в мультиварку.

Крок - 5
06

Тепер рясно посоліть вміст мультиварки, приперчіть чорним меленим перцем, приправте прованськими травами і додайте лавровий лист. Потім залийте вміст водою, покривши приблизно на 3 сантиметри, накрийте кришкою, встановіть режим «варіння» і залиште суп готуватися на 50 хвилин.

Крок - 6
07

Через 30 хвилин приготування страви, закиньте в мультиварку квашену капусту і продовжуйте варити щі, під закритою кришкою, до подачі сигналу. Потім розлийте щі з квашеної капусти в красиві супниці і подавайте до тсолу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Грибні щі - покроковий рецепт, фото 1 Грибні щі 70 6 3 з 5 - детальніше -
Варене згущене молоко - покроковий рецепт, фото 1 Варене згущене молоко 55 1 3 з 5 - детальніше -
Хліб без дріжджів - покроковий рецепт, фото 1 Хліб без дріжджів 115 1 2 з 5 - детальніше -
Яблучний пиріг шарлотка - покроковий рецепт, фото 1 Яблучний пиріг шарлотка 65 3 3 з 5 - детальніше -