Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Шашлик зі свинини з овочами

( 4.9167 4 512 12 оцінок)

1555 - переглядів
45 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Шашлик зі свинини з овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: На мангалі

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Ніщо так не зближує друзів в теплий літній вечір на природі, як запаморочливий аромат шашлику і запах тліючого вугілля. Різновидів шашликів, а саме маринадів до них, безліч, все залежить від особистих переваг і смаків того, хто займається приготуванням цієї страви. До речі, оригінальний шашлик можна смажити не тільки на природі, але і в домашніх умовах, наприклад в духовці. Але, головне, що ми вам сьогодні запропонуємо, вжити обов'язково в приготуванні такої популярної і всіма улюбленої страви, овочі. Спробувавши один раз шашлик зі свинини з овочами, ви вже не зможете обійтися без цієї чудової страви і в свята і в будні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Шашлик зі свинини з овочами" (на 100 грам)

  • Білки6.4 гр.
  • Жири5.4 гр.
  • Вуглеводи2.7 гр.
  • Калорії90 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Свинячу вирізку помийте під проточною водою і обсушіть паперовим рушником. Наріжте вирізку на шматочки шириною близько 1 сантиметра.

Крок - 1
02

Потім кожен шматочок розріжте навпіл. Тепер приготуйте маринад: в окрему ємність налийте оливкову олію, додайте сіль і мелений чорний перець за своїм смаком.

Крок - 2
03

Наступними інгредієнтами додайте вустерширський соус і свіжі, дрібно нарізані листочки чебрецю. Часник очистіть і пропустіть через прес, відразу ж в ємність з приправами і маслом. Всі інгредієнти перемішайте.

Крок - 3
04

Покладіть в ємність з маринадом нарізане свиняче м'ясо. Перемішайте, щоб кожен шматочок рівномірно покрився ароматним і пікантним маринадом. Накрийте ємність з м'ясом харчовою плівкою і залиште для маринування на 2-3 години при кімнатній температурі.

Крок - 4
05

Дерев'яні шпажки, на яких буде смажитися шашлик, необхідно замочити в холодній воді на 30 хвилин, щоб вони не згоріли під час смаження. Прийшов час зайнятися овочами. Промийте під проточною водою помідори черрі і зніміть хвостики. Спаржу також сполосніть під струменем води і наріжте на більш дрібні шматочки.

Крок - 5
06

Печериці помийте від сміття і бруду. Вибирайте гриби не дуже великих розмірів. З ріпчастої цибулі зніміть лушпиння, сполосніть і наріжте на великі шматки, які б було зручно одягати на шпажку.

Крок - 6
07

Тепер візьміть шпажки і одягніть на них по черзі м'ясо - овочі, чергуючи їх на свій розсуд. Головне, щоб першим і останнім на шпажки було м'ясо.

Крок - 7
08

Розпаліть мангал, поставте на нього алюмінієву форму і викладіть шпажки з м'ясом і овочами. Смажте до готовності, періодично перевертаючи шашлик. Такий шашлик ви можете приготувати і в духовці або на грилі.

Крок - 8
09

Приготований соковитий і ароматний шашлик зі свинини з овочами подавайте з часниковим соусом або соусом на ваш вибір. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Випадкові рецепти

Масло домашнє - покроковий рецепт, фото 1 Масло домашнє 30 1 3 з 5 - детальніше -
Фрикадельки зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки зі свинини 60 4 3 з 5 - детальніше -
Ростбіф в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Ростбіф в духовці 115 5 3 з 5 - детальніше -