Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Шашлик в мікрохвильовці

( 4.6429 4 514 14 оцінок)

1913 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Шашлик в мікрохвильовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мікрохвильовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Давайте сьогодні приготуємо незвичайний, ароматний, пікантний шашлик нічим не відмінний від справжнього - в мікрохвильовці. Режим гриля дасть можливість рівномірно просмажити м'ясо і отримати бажану скориночку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Шашлик в мікрохвильовці" (на 100 грам)

  • Білки12.2 гр.
  • Жири16.6 гр.
  • Вуглеводи3.7 гр.
  • Калорії217 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Свіжий імбир очистіть і промийте водою, натріть на дрібній тертці. Покладіть в окрему ємність і видавіть до нього через чеснокодавку часник. Перемішайте в однорідну масу.

Крок - 1
02

Мигдальні горіхи з кунжутним насінням і невеликою кількістю вершкового масла помістіть в чашу блендера. На високій швидкості все перемішайте, повинна вийти консистенція пасти.

Крок - 2
03

Куряче м'ясо (можете взяти філейну частину або курячі стегна, але зніміть шкіру і видаліть кістки). Наріжте м'ясо на невеликі шматочки, приблизно 1,5*1,5 сантиметра. Промийте під проточною водою, обсушіть паперовим рушником. М'ясо перекладіть в зручну для вас ємність.

Крок - 3
04

Приправте курячі шматочки сіллю, меленим коріандром. Полийте оливковою олією і лимонним соком, все перемішайте. Поки відставте в сторону.

Крок - 4
05

Тепер візьміть глибоку миску і покладіть в неї: сир, паприку, цукор, борошно, сметану, пасту з мигдалю з кунжутним насінням, імбир з часником. Перемішайте всі інгредієнти до однорідного стану за допомогою вінчика.

Крок - 5
06

До отриманої суміші перекладіть куряче м'ясо і добре перемішайте, щоб кожен шматочок рівномірно покрився маринадом. Накрийте миску з курячим м'ясом кришкою або харчовою плівкою. Залиште на 2 години, нехай промаринується.

Крок - 6
07

Після закінчення часу, промариноване куряче м'ясо одягніть обов'язково на дерев'яні шпажки, так як шашлик буде готуватися в мікрохвильовці, а туди не можна поміщати металеві предмети. Одягайте шматочки відразу на дві шпажки, щоб вони не провисали.

Крок - 7
08

Візьміть спеціальну решітку-гриль, призначену для мікрохвильовки, змастіть її невеликою кількістю оливкової олії. Покладіть на решітку шпажки з м'ясом. І поставте в мікрохвильовку, встановивши програму «гриль» на 20 хвилин.

Крок - 8
09

Готові шашлики подавайте з будь-яким соусом. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат столичний з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Салат столичний з яловичиною 50 4 3 з 5 - детальніше -
Куліч сирний - покроковий рецепт, фото 1 Куліч сирний 50 1 4 з 5 - детальніше -
Коржики до чаю - покроковий рецепт, фото 1 Коржики до чаю 60 3 3 з 5 - детальніше -
Банановий кекс в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Банановий кекс в духовці 70 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Ікра з баклажанів по-одеськи - покроковий рецепт, фото 1 Ікра з баклажанів по-одеськи 75 1 3 з 5 - детальніше -
Локшина з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Локшина з креветками 50 5 3 з 5 - детальніше -
Млинці зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Млинці зі шпинатом 45 3 3 з 5 - детальніше -
Вустерширський соус - покроковий рецепт, фото 1 Вустерширський соус 25 1 2 з 5 - детальніше -