Укр
Рус
Шарлотка Випічка Російська кухня

Шарлотка простий рецепт

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

1041 - переглядів
85 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Шарлотка простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Зустрічайте свій новий улюблений легкий яблучний пиріг - шарлотка! Ця всім відома випічка за цим простим рецептом виходить м'якою, соковитою і неймовірно легкою. Ця страва ідеально підходить для великої компанії і на швидку руку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Шарлотка простий рецепт" (на 100 грам)

  • Білки0.1 гр.
  • Жири0.1 гр.
  • Вуглеводи96.5 гр.
  • Калорії390 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку включіть розігріватися духовку, вам буде необхідно близько 200 градусів. Потім розбийте в чашу міксера, оснащеного вінчиком, по черзі курячі яйця і збивайте на високій швидкості протягом 1 хвилини до утворення піни.

Крок - 1
02

Далі при включеному міксері поступово додайте в збиті яйця цукор і збивайте на максимальній швидкості протягом 8-10 хвилин або до утворення більш густої і пухнастої піни.

Крок - 2
03

У середній мисці за допомогою вінчика змішайте пшеничне борошно з розпушувачем для тіста. Просійте через дрібне сито суміш борошна в чашу з раніше підготовленою масою з яєць, перемішуючи лопаткою між кожним додаванням. Ретельно очистіть борошно від дна миски, щоб не утворилися грудки.

Крок - 3
04

Потім додайте в чашу трохи ванільного екстракту і ретельно ще раз все перемішайте, до утворення однорідного рідкого тіста. Залиште на час трохи настоятися.

Крок - 4
05

Тим часом помийте під холодною водою, обсушіть, а потім очистіть від шкірки і серцевини яблука (бажано кислих сортів). Потім наріжте фрукт на чверті, а далі на обробній дошці нашаткуйте на дрібні квадрати.

Крок - 5
06

Складіть подрібнені яблука (трохи залишивши для верхівки) в чашу з підготовленим тістом і ще раз все ретельно перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 6
07

Тепер вилийте тісто в попередньо підготовлену форму для випічки, рівномірно розподіливши за допомогою лопатки по всьому дну, а зверху акуратно розподіліть шматочки залишившогося яблука.

Крок - 7
08

Надішліть форму з тістом в заздалегідь розігріту духовку і випікайте протягом 50-55 хвилин. Верхівка випічки повинна утворити золотисто-коричневий відтінок. Готову випічку вийміть з духовки і дайте постояти у формі близько 15 хв.

Крок - 8
09

Акуратно кухонною лопаткою відокремте випечене тісто від стін форми, і перенесіть готову шарлотку на блюдо для пирога, щоб охолодити. Посипте випічку цукровою пудрою і подавайте до столу. Шарлотка за цим простим рецептом виходить смачною, ситною і ароматною.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками 60 7 3 з 5 - детальніше -
Куряча грудка - покроковий рецепт, фото 1 Куряча грудка 30 2 3 з 5 - детальніше -
Фарширований перець - покроковий рецепт, фото 1 Фарширований перець 60 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Бульйон з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон з баранини 200 5 2 з 5 - детальніше -
Тістечко з печива - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко з печива 30 3 3 з 5 - детальніше -