Укр
Рус
Шашлик Другі страви Українська кухня

Шашлик з оленини


- переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Шашлик з оленини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Приготуйте швидкий і смачний шашлик зі справжнього м'ясного делікатесу. Корисне і поживне м'ясо можна готувати на природі або в домашніх умовах, використовуючи сковороду-гриль або духовку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Шашлик з оленини" (на 100 грам)

  • Білки14.7 гр.
  • Жири9.3 гр.
  • Вуглеводи3 гр.
  • Калорії161 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Філе оленини наріжте рівними кубиками і викладіть в глибоку миску і посоліть.

Крок - 1
02

Зелену папайю очистіть, натріть на дрібній тертці і викладіть в миску з м'ясом. Додайте часникову пасту. Замінити її можна свіжим часником натертим на дрібній тертці або пропущеним через спеціальний прес.

Крок - 2
03

Імбирний корінь натріть на дрібній тертці і всипте до решти інгредієнтів. Притрусіть суміш чорним меленим перцем і вичавіть сік лимона. Ретельно перемішайте м'ясо зі спеціями і прянощами.

Крок - 3
04

У загальну ємність додайте смажену цибулю і переміксуйте. Можна скористатися готовим або приготувати самому. Для цього наріжте цибулю і викладіть в розігріту сковороду з великою кількістю масла. Обсмажте до карамельного кольору і викладіть на паперовий рушник.

Крок - 4
05

Коли жир повністю вбереться, цибуля готова до використання. Накрийте ємність з м'ясом кришкою або харчовою плівкою і дайте м'ясу постояти протягом 30 хвилин.

Крок - 5
06

Приготуйте маринад для м'яса. У глибоку миску налийте йогурт. Додайте мелений кмин, мелений коріандр, гарам масала (суміш спецій), мелений перець чилі і гірчичне масло. Перемішайте суміш виделкою до однорідного стану.

Крок - 6
07

Викладіть оленину в миску з маринадом. Ретельно переміксуйте, накрийте кришкою і відправте маринуватися мінімум на 1 годину. Можна поставити в холодильник на всю ніч.

Крок - 7
08

Перед тим, як нанизувати м'ясо, замочіть дерев'яні шпажки в воді. Зберіть шашлик і викладіть в розігріту сковороду-гриль з невеликою кількістю масла.

Крок - 8
09

Обсмажте страву з усіх боків до готовності. Періодично змащуйте м'ясо маслом. Готовий шашлик подавайте зі свіжими овочами, хлібними коржиками і улюбленим соусом. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат Нісуаз - покроковий рецепт, фото 1 Салат Нісуаз 40 3 3 з 5 - детальніше -
Свинина в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Свинина в духовці 120 6 3 з 5 - детальніше -
М’ясна начинка для млинців - покроковий рецепт, фото 1 М’ясна начинка для млинців 40 4 2 з 5 - детальніше -
Кляр - покроковий рецепт, фото 1 Кляр 15 1 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Паштет з авокадо - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з авокадо 30 2 2 з 5 - детальніше -
Лобіо з горіхами - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо з горіхами 45 5 3 з 5 - детальніше -
Цукерки карамельні - покроковий рецепт, фото 1 Цукерки карамельні 60 3 3 з 5 - детальніше -
Тріска, тушкована в сметані - покроковий рецепт, фото 1 Тріска, тушкована в сметані 50 4 3 з 5 - детальніше -