Приготуйте швидкий і смачний шашлик зі справжнього м'ясного делікатесу. Корисне і поживне м'ясо можна готувати на природі або в домашніх умовах, використовуючи сковороду-гриль або духовку.
Філе оленини наріжте рівними кубиками і викладіть в глибоку миску і посоліть.
Зелену папайю очистіть, натріть на дрібній тертці і викладіть в миску з м'ясом. Додайте часникову пасту. Замінити її можна свіжим часником натертим на дрібній тертці або пропущеним через спеціальний прес.
Імбирний корінь натріть на дрібній тертці і всипте до решти інгредієнтів. Притрусіть суміш чорним меленим перцем і вичавіть сік лимона. Ретельно перемішайте м'ясо зі спеціями і прянощами.
У загальну ємність додайте смажену цибулю і переміксуйте. Можна скористатися готовим або приготувати самому. Для цього наріжте цибулю і викладіть в розігріту сковороду з великою кількістю масла. Обсмажте до карамельного кольору і викладіть на паперовий рушник.
Коли жир повністю вбереться, цибуля готова до використання. Накрийте ємність з м'ясом кришкою або харчовою плівкою і дайте м'ясу постояти протягом 30 хвилин.
Приготуйте маринад для м'яса. У глибоку миску налийте йогурт. Додайте мелений кмин, мелений коріандр, гарам масала (суміш спецій), мелений перець чилі і гірчичне масло. Перемішайте суміш виделкою до однорідного стану.
Викладіть оленину в миску з маринадом. Ретельно переміксуйте, накрийте кришкою і відправте маринуватися мінімум на 1 годину. Можна поставити в холодильник на всю ніч.
Перед тим, як нанизувати м'ясо, замочіть дерев'яні шпажки в воді. Зберіть шашлик і викладіть в розігріту сковороду-гриль з невеликою кількістю масла.
Обсмажте страву з усіх боків до готовності. Періодично змащуйте м'ясо маслом. Готовий шашлик подавайте зі свіжими овочами, хлібними коржиками і улюбленим соусом. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти