Укр
Рус
Шашлик Другі страви Білоруська кухня

Шашлик зі свинини в маринаді з часником

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

1032 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Шашлик зі свинини в маринаді з часником - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня, Татарська кухня, Монгольська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Кухонна техніка: На грилі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Шашлик зі свинини в маринаді з часником - відмінний рецепт для любителів м'яса. Страва готується зі свинячого ошийка, який ідеально підходить для приготування на відкритому вогні (грилі або мангалі). Але можна обсмажити м'ясо вдома на сковороді-гриль. Такий шашлик теж виходить смачним.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Шашлик зі свинини в маринаді з часником" (на 100 грам)

  • Білки16.4 гр.
  • Жири27.2 гр.
  • Вуглеводи2.4 гр.
  • Калорії326 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти для шашлику. Свинячий ошийок гарненько почистіть, вимийте і висушіть паперовими рушниками. Наріжте м'ясо однаковими шматочками на 1 укус (як для шашлику).

Крок - 1
02

Приготуйте простий маринад для свинини. Для цього з'єднаєте в одній мисці оливкове або інше рослинне масло (соняшникове, кукурудзяне, рапсове, кунжутне) і готову приправу для свинини (у нас Knorr). Ретельно перемішайте інгредієнти для рівномірного розподілу - і маринад готовий.

Крок - 2
03

Шматочки свинини відправте в миску з отриманим маринадом і перемішайте. Відставте м'ясо на 1 годину маринуватися. В ідеалі ошийок потрібно маринувати всю ніч, тому краще робити заготовку напередодні.

Крок - 3
04

Часник розділіть на зубчики, очистіть кожен від лушпиння і наріжте великими часточками. Розмарин вимийте і висушіть. Бекон наріжте невеликими шматочками. На палички для шашлику по черзі нанизуйте кубики маринованої свинини, зубчики часнику, гілочки розмарину і шматочки копченого бекону.

Крок - 4
05

Розігрійте гриль і обсмажте на ньому шашлик до готовності. М'ясо має зарум'янитися з усіх боків, а з нього сік стати прозорим.

Крок - 5
06

Перекладіть готовий шашлик зі свинини в маринаді з часником на тарілку і подавайте зі свіжим салатним листям і смаженою або запеченою картоплею. Страва проста, але ситна і дуже смачна. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Млинці - покроковий рецепт, фото 1 Млинці 60 6 3 з 5 - детальніше -
Сидр яблучний - покроковий рецепт, фото 1 Сидр яблучний 60 1 3 з 5 - детальніше -
Гороховий суп з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Гороховий суп з ковбасою 30 4 3 з 5 - детальніше -
Пісний борщ з квасолею - покроковий рецепт, фото 1 Пісний борщ з квасолею 35 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Горбуша, запечена з помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Горбуша, запечена з помідорами 45 3 3 з 5 - детальніше -
Млинці з кабачків - покроковий рецепт, фото 1 Млинці з кабачків 40 3 3 з 5 - детальніше -