Укр
Рус
Самогон Напої Українська кухня

Самогон з цукру

( 4.8929 4 528 28 оцінок)
2673 - переглядів
25 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Самогон з цукру - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Приготування цукрового самогону можна назвати класикою вітчизняного самогоноваріння.

Інгредієнти

  • Цукор 6 кг.
  • Дріжджі 200 г.
  • Вода 30 л.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

У воді розбавити дріжджі з цукром, для більш вишуканого аромату додати листочки смородини і пучок кропу.

Крок - 1
02

Період бродіння повинен тривати  6-7 днів (в теплому місці) і тільки тоді з чистою совістю можна приступати до перегону спиртного напою, але за умови якісного самогонного апарату і бажано кришталево чистої води.

Крок - 2

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Лангет из печени - покроковий рецепт, фото 1 Лангет из печени 60 4 3 з 5 - детальніше -
Блины на газированной воде - покроковий рецепт, фото 1 Блины на газированной воде 65 3 3 з 5 - детальніше -
Биточки из свинины - покроковий рецепт, фото 1 Биточки из свинины 45 3 3 з 5 - детальніше -
Пряные куриные голени - покроковий рецепт, фото 1 Пряные куриные голени 60 4 3 з 5 - детальніше -