Укр
Рус
Самогон Напої Українська кухня

Самогон з цукру

( 4.7586 1 529 29 оцінок)
3083 - переглядів
25 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Самогон з цукру - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Приготування цукрового самогону можна назвати класикою вітчизняного самогоноваріння.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Самогон з цукру" (на 100 грам)

  • Білки0.1 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи16.4 гр.
  • Калорії66 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

У воді розбавити дріжджі з цукром, для більш вишуканого аромату додати листочки смородини і пучок кропу.

Крок - 1
02

Період бродіння повинен тривати  6-7 днів (в теплому місці) і тільки тоді з чистою совістю можна приступати до перегону спиртного напою, але за умови якісного самогонного апарату і бажано кришталево чистої води.

Крок - 2

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Локшина в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Локшина в мультиварці 85 6 3 з 5 - детальніше -
Казахські манти з гарбузом - покроковий рецепт, фото 1 Казахські манти з гарбузом 90 5 4 з 5 - детальніше -
Як ліпити манти красиво - покроковий рецепт, фото 1 Як ліпити манти красиво 65 4 3 з 5 - детальніше -