Укр
Рус
Млинці Випічка Російська кухня

Самі звичайні млинці

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

771 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Самі звичайні млинці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Сьогодні ми приготували самі звичайні млинці, фаршировані куркою і перцем. Вони вийшли дуже смачними, м'ясо було соковитим і ароматним. Вони ідеально підходять для подачі з вершками і свіжим салатом. Сподіваємося, що вам сподобається цей рецепт і приготуєте страву з задоволенням.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Самі звичайні млинці" (на 100 грам)

  • Білки11.6 гр.
  • Жири8.4 гр.
  • Вуглеводи7.7 гр.
  • Калорії162 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розбийте по черзі курячі яйця в чашу кухонного міксера. Далі залийте в яйця молоко високої жирності, додайте оливкову олію і засипте попередньо просіяне борошно. Змішайте все разом на високій швидкості, поки у вас більше не буде грудочок в нинішньому тісті.

Крок - 1
02

Нагрійте антипригарну сковорідку або спеціальну млинницю, змащену олією, на середньому вогні. Вилийте підготовлене тісто порційно в розпечену сковороду і поверніть його так, щоб воно рівномірно розподілилося по всій поверхні ємності. Коли краї млинця почнуть відділятися від сковороди, переверніть його і залиште ще на 10-15 секунд, потім зніміть на тарілку. Робіть те ж саме, поки не закінчите все тісто.

Крок - 2
03

Потім ретельно помийте під проточною водою, просушіть і наріжте курячу грудку скибочками, а потім маленькими кубиками на обробній дошці.

Крок - 3
04

Покладіть курячі кубики в миску, додайте свіжу цедру лимона, засипте так само солодку паприку, сушений орегано, сіль, чорний мелений перець, залийте все оливковою олією і ретельно перемішайте, до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 4
05

Нагрійте сковороду для гриля або звичайну сковороду на сильному вогні. Покладіть в неї замариноване куряче м'ясо і час від часу помішуючи, обсмажуйте протягом 5-7 хвилин.

Крок - 5
06

Потім додайте в обсмажену курку заздалегідь очищений і нарізаний дрібними квадратиками солодкий перець і смажте все протягом 7-8 хвилин або поки м'ясо не буде ідеально приготовлено.

Крок - 6
07

Візьміть кожен раніше приготований млинець і помістіть в його середину ложку, з тільки що приготовленою м'ясною начинкою і посипте зверху попередньо натертим на самій великій тертці твердим сиром. Потім зберіть обережно краї, сформувавши звичайнісінькі млинці з начинкою.

Крок - 7
08

Нагрійте невелику сковороду на повільному вогні, налийте в неї трохи оливкового масла і обсмажте підготовлені млинці приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку. Подавайте гарячі млинці з вершками і свіжим салатом або зеленню.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вірменський шашлик - покроковий рецепт, фото 1 Вірменський шашлик 40 6 3 з 5 - детальніше -
Пхалі з буряка - покроковий рецепт, фото 1 Пхалі з буряка 55 3 3 з 5 - детальніше -
Смачна мамалига - покроковий рецепт, фото 1 Смачна мамалига 45 4 3 з 5 - детальніше -