Укр
Рус
Легкі салати Салати Російська кухня

Салат зі свіжої капусти з морквою і оцтом

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

704 - переглядів
35 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Салат зі свіжої капусти з морквою і оцтом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Приготуйте оригінальний і ароматний салат зі свіжої капусти з морквою, червоною цибулею, приправлений яблучним оцтом, майонезом, паприкою, меленим перцем і сіллю. Цей салат з кремовою заправкою дуже смачний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат зі свіжої капусти з морквою і оцтом" (на 100 грам)

  • Білки1.2 гр.
  • Жири4.8 гр.
  • Вуглеводи4.6 гр.
  • Калорії72 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для такого салату вам буде потрібна невелика кількість недорогих і наявних в кожному будинку доброї господині продуктів. А це - капуста, червона цибуля, морква, майонез, оцет, приправа паприка, чорний мелений перець і сіль. Широкий вибір капусти в магазинах дозволяє готувати різноманітні салати з її участю. Але все ж найпопулярніша - це білокачанна капуста. Розріжте качан на приблизно чотири частини і візьміть одну з них. Гострим ножем виріжте ніжку і нашаткуйте капусту тонкою соломкою.

Крок - 1
02

Нарізану капусту перекладіть в миску такої глибини, щоб вам було зручно, змішувати всі інгредієнти для салату зі свіжої капусти з морквою і оцтом. Переминати капусту руками не потрібно, щоб вона не пустила сік і салат не був з великою його кількістю.

Крок - 2
03

Морквину невеликого розміру сполосніть під проточною водою (вона може бути в землі, якщо ви купили її на ринку), очистіть шкірку за допомогою овочечистки, в разі потреби промийте ще раз. Розріжте моркву навпіл, кожну половину на слайси, а потім на довгу соломку. Морквяну соломку перекладіть в миску з капустою.

Крок - 3
04

Зазвичай для приготування салатів зі свіжих овочів найкращим чином підходить червона цибуля. Він не має сильного запаху і не настільки гіркий, ніж звичайний. Зніміть лушпиння. Нарізати цибулину можна півкільцями або ж дрібним кубиком. Надішліть цибулю в миску.

Крок - 4
05

До нарізаних овочів додайте інгредієнти, які необхідні для змазування салату: оцет, майонез, мелену паприку, сіль і чорний свіжеперемеленй перець (такий перець більш ароматний, подрібнити його можна в млині або скористатися ступкою).

Крок - 5
06

За допомогою двох вилок або ложок перемішайте салат зі свіжої капусти з морквою і оцтом. Накрийте перемішаний салат харчовою плівкою і поставте в холодильник на 3 години перед подачею. Смачного.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сало - покроковий рецепт, фото 1 Сало 120 4 2 з 5 - детальніше -
Юшка в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Юшка в мультиварці 35 4 3 з 5 - детальніше -
Юшка на багатті - покроковий рецепт, фото 1 Юшка на багатті 80 6 4 з 5 - детальніше -