Це відмінне поєднання овочів з тахіні. Морква, як правило, солодка, тому вона відмінно поєднується з легкою гіркотою тахіні, а спаржа надає суміші більш землистий смак. Якщо ви не є шанувальником спаржі, ви можете використовувати будь-який овоч, який вам подобається.
Сьогодні ділимося цим супер простим рецептом салату, ідеально відповідним для тих днів, коли приготування їжі - це останнє, чим ви хочете займатися. Вам потрібно тільки додати трохи оливкового масла до овочів, поставити їх в духовку і перемішати разом, і готово. Морква - хороше джерело вітаміну А для вегетаріанців, особливо для веганів. Морква містить і інші вітаміни, такі як вітамін С і калій. Отже, ретельно вимийте моркву і спаржу. Відріжте стебло спаржі, так як їх не можна їсти. У велику форму, придатну для духовки, покладіть заздалегідь вимиту моркву і спаржу.
Додайте оливкову олію до овочів і перемішайте, щоб вони покрилися рівномірним шаром. Не забудьте використовувати для готування вершкове, оливкове або кокосове масло, так як ці жири стійкіші при сильному вогні. Ніколи не використовуйте для приготування їжі такі масла, як кукурудзяне, соєве або соняшникове.
Надішліть форму з вмістом в попередньо розігріту духовку до 190 градусів і готуйте близько 40 хвилин. Поки овочі будуть в духовці, приготуйте соус тахіні. Для цього в миску залийте тахіні, засипте мелений кмин, сіль і трохи паприки. Потім відіжміть прямо в миску з лимона свіжий сік і залийте так само оливкову олію. Ретельно все перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів.
Далі запечені овочі викладіть на блюдо, і рясно полийте приготованим соусом тахіні. Салат зі спаржі по-корейськи з морквою готовий до вживання. Його можна їсти як в гарячому вигляді, так і охолодженим.
Випадкові рецепти