Укр
Рус
Прості салати Салати Бразильська кухня

Салат зі спаржі по-корейськи

( 4.9375 4 532 32 оцінки)

2626 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Салат зі спаржі по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Бразильська кухня, Голландська кухня

Актуальні рецепти: Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Салат зі спаржі по-корейськи виглядає яскраво і нарядно. При цьому він смачний і корисний, а готується просто. Ми докладно описали, як зробити розкішний салат зі спаржі, помідорів, червоної цибулі і фети по корейському рецепту. Рекомендуємо спробувати!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат зі спаржі по-корейськи" (на 100 грам)

  • Білки1.9 гр.
  • Жири6.8 гр.
  • Вуглеводи3.7 гр.
  • Калорії84 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Увімкніть гриль або духовку і залиште розігріватися. Помідори вимийте, просушіть і наріжте невеликими шматочками (якщо помідори середнього розміру, то четвертинками).

Крок - 1
02

Червону цибулю очистіть від лушпиння і подрібніть тонкими півкільцями.

Крок - 2
03

Зелень (петрушку, кріп, базилік, кінзу, м'яту) вимийте, обтрусіть від води і порубайте ножем. Складіть підготовлені інгредієнти в загальну миску.

Крок - 3
04

Спаржу почистіть (позбудьтеся від нижньої, жорсткої частини), вимийте і висушіть паперовим рушником. Підготовлену спаржу покладіть на блюдо і збризніть оливковим або будь-яким іншим рослинним маслом. Перемішайте, щоб масло рівномірно розподілилася по поверхні спаржі.

Крок - 4
05

Відкрийте розігрітий гриль або духовку, змастіть грати рослинним маслом і відправте туди спаржу. Смажте протягом 1-2 хвилин. Потрібно, щоб спаржа тільки злегка почервоніла. Перевертайте її в процесі приготування, щоб вона смажилася рівномірно. Закрийте гриль / духовку і готуйте ще 30-60 секунд. Готову спаржу перекладіть на блюдо.

Крок - 5
06

Приготуйте заправку для салату. Лимон вимийте, розріжте навпіл і вичавіть сік. У миску для змішування відправте діжонську гірчицю і свіжовичавлений лимонний сік і збийте виделкою до однорідності. Продовжуючи збивати, тонкою цівкою влийте оливкову олію. Заправка готова.

Крок - 6
07

Обсмажену спаржу наріжте середніми шматочками. Додайте спаржу в миску до решти продуктів. Посоліть і поперчіть за смаком. Влийте заправку і перемішайте інгредієнти.

Крок - 7
08

Покришіть в салат фету і знову перемішайте. Готовий салат зі спаржі по-корейськи перекладіть на блюдо сервіровки і подавайте до столу. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гарнір з сочевиці - покроковий рецепт, фото 1 Гарнір з сочевиці 40 3 3 з 5 - детальніше -
Пюре з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Пюре з молоком 35 4 2 з 5 - детальніше -
Капустяний пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Капустяний пиріг 85 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з тунцем і рисом - покроковий рецепт, фото 1 Салат з тунцем і рисом 40 3 3 з 5 - детальніше -