Салат зі спаржі по-корейськи виглядає яскраво і нарядно. При цьому він смачний і корисний, а готується просто. Ми докладно описали, як зробити розкішний салат зі спаржі, помідорів, червоної цибулі і фети по корейському рецепту. Рекомендуємо спробувати!
Увімкніть гриль або духовку і залиште розігріватися. Помідори вимийте, просушіть і наріжте невеликими шматочками (якщо помідори середнього розміру, то четвертинками).
Червону цибулю очистіть від лушпиння і подрібніть тонкими півкільцями.
Зелень (петрушку, кріп, базилік, кінзу, м'яту) вимийте, обтрусіть від води і порубайте ножем. Складіть підготовлені інгредієнти в загальну миску.
Спаржу почистіть (позбудьтеся від нижньої, жорсткої частини), вимийте і висушіть паперовим рушником. Підготовлену спаржу покладіть на блюдо і збризніть оливковим або будь-яким іншим рослинним маслом. Перемішайте, щоб масло рівномірно розподілилася по поверхні спаржі.
Відкрийте розігрітий гриль або духовку, змастіть грати рослинним маслом і відправте туди спаржу. Смажте протягом 1-2 хвилин. Потрібно, щоб спаржа тільки злегка почервоніла. Перевертайте її в процесі приготування, щоб вона смажилася рівномірно. Закрийте гриль / духовку і готуйте ще 30-60 секунд. Готову спаржу перекладіть на блюдо.
Приготуйте заправку для салату. Лимон вимийте, розріжте навпіл і вичавіть сік. У миску для змішування відправте діжонську гірчицю і свіжовичавлений лимонний сік і збийте виделкою до однорідності. Продовжуючи збивати, тонкою цівкою влийте оливкову олію. Заправка готова.
Обсмажену спаржу наріжте середніми шматочками. Додайте спаржу в миску до решти продуктів. Посоліть і поперчіть за смаком. Влийте заправку і перемішайте інгредієнти.
Покришіть в салат фету і знову перемішайте. Готовий салат зі спаржі по-корейськи перекладіть на блюдо сервіровки і подавайте до столу. Смачного!
Випадкові рецепти