Укр
Рус
Легкі салати Салати Корейська кухня

Салат зі смажених огірків по-корейськи

( 4.8889 4 527 27 оцінок)

3478 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 1 з 5
Салат зі смажених огірків по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Салат зі смажених огірків по-корейськи - дуже популярна страва. Через безпеки харчових продуктів корейці рідко їдять сиру їжу, тому салат за цим рецептом передбачає обов'язково обсмажування інгредієнтів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат зі смажених огірків по-корейськи" (на 100 грам)

  • Білки5.8 гр.
  • Жири8.4 гр.
  • Вуглеводи2.4 гр.
  • Калорії116 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне або оливкове масло і добре прогрійте. Потім відправте в гаряче масло попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник. Обсмажуйте, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою, приблизно 2 хвилини.

Крок - 1
02

Потім помийте під проточною водою огірок і на обробній дошці наріжте його тонкими кільцями. Надішліть кільця огірка так само в сковорідку до часнику і обсмажуйте, перемішуючи, близько хвилини.

Крок - 2
03

Далі додайте в сковорідку заздалегідь вимиті, просушені і нарізані досить великими шматочками червоні помідори. Додайте так само в сковороду до решти продуктів попередньо очищені від панцира креветки середнього розміру. Ретельно перемішайте все і готуйте на повільному вогні кілька хвилин.

Крок - 3
04

Потім розбийте в окрему ємність курячі яйця, добре посоліть, додайте трохи соєвого соусу і виделкою ретельно збийте, до однорідної маси. Потім вилийте утворену яєчну суміш в окрему сковорідку з рослинним маслом і обсмажте, постійно мішаючи, до повної готовності омлету.

Крок - 4
05

Тепер приготовлену яєчну масу перекладіть в сковорідку з усіма раніше обсмаженими продуктами, залийте так само в ємність устричний соус, трохи соєвого соусу і додайте рибний соус. Потім по необхідності посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і засипте трохи цукру в сковорідку (але це на свій смак, можна не додавати), ретельно все перемішайте і залиште страву томитися, до розм'якшення всіх інгредієнтів, приблизно на 15-20 хвилин.

Крок - 5
06

Готовий салат зі смажених огірків по-корейськи, трохи охолодіть, потім розкладіть на красиві тарілки і подавайте до обіднього столу.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Круасани зі згущеним молоком - покроковий рецепт, фото 1 Круасани зі згущеним молоком 180 3 3 з 5 - детальніше -
Домашня шаурма в лаваші - покроковий рецепт, фото 1 Домашня шаурма в лаваші 55 2 3 з 5 - детальніше -
Тортилья із вівсяного борошна - покроковий рецепт, фото 1 Тортилья із вівсяного борошна 60 1 2 з 5 - детальніше -
Куряча печінка з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Куряча печінка з яблуками 40 4 3 з 5 - детальніше -