Укр
Рус
Поділитися

Салат з яловичим язиком

(42 оцінки)
20 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Салат з яловичим язиком - покроковий рецепт, фото 1

опис

Салат з яловичим язиком  і зеленим горошком. Страва  проста , але підійде і до святкового столу.

Інгредієнти

Сільза смаком
Перець чорний меленийза смаком
Вершки 20 %100 г.
Спаржа200 г.
Яловичий язик200 г.
Цибуля1 шт.
Кріп1 пуч.
Горошок зелений100 г.
01

У підсоленій воді з додаванням приправ за смаком варити яловичий язик близько 4 годин, тобто до повної готовності. Охолодити, зняти шкірку і нарізати кубиками.

Шаг - 1
02

Протушковану 3 хвилини спаржу  розділити  на шматочки і змішати з кубиками язика , подрібненою цибулею і зеленим горошком.

Шаг - 2
03

Все залити соусом з порубаного кропу, вершків, перцю і солі.

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: