Укр
Рус
Салати з мясом Салати Російська кухня

Салат з яловичим язиком

( 4.8947 4 519 19 оцінок)

4294 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Салат з яловичим язиком - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, Новий рік

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Що дуже важливо, в цьому рецепті салату з яловичим язиком, так це те, що ми можемо приготувати його на свій смак і використовувати будь-які інгредієнти, які нам подобаються. Ми використовували картоплю, моркву, селеру, солоні огірки, солоні помідори і маринований перець. Але ви можете покласти горох, оливки або все що завгодно. Що стосується м'яса, було б ідеально використовувати яловичину, і якщо ви не любите саме м'ясо, ви можете замінити його на язик.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат з яловичим язиком" (на 100 грам)

  • Білки2.6 гр.
  • Жири2.8 гр.
  • Вуглеводи4.6 гр.
  • Калорії60 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку ми підготуємо необхідні інгредієнти для майбутнього салату. Помістимо каструлю з водою на плиту і доведемо до кипіння. Укладемо в каструлю овочі (картопля і морква) і відваримо до повної готовності. Яловичий язик так само відваримо раніше і дамо всім продуктам охолонути. Потім очистимо кожен відварений овоч від шкірки. Очищену картоплю викладемо першим на обробну дошку і наріжемо невеликими кубиками.

Крок - 1
02

Наступним кроком відправимо нарізану кубиками картоплю у велику миску. Потім додамо в цю ж миску, попередньо нарізану дрібними квадратами варену моркву, вже остигнулу і очищену від шкірки.

Крок - 2
03

Потім засипаємо в миску попередньо відварений і нарізаний кубиками яловичий язик, нашаткований солоний огірок (можна використовувати свіжий продукт), додаємо так само подрібнений корінь селери.

Крок - 3
04

Далі додаємо в миску заздалегідь подрібнений консервований болгарський перець і зелені помідори, нашаткований пастернак (бажано корінь). Приправляємо все сіллю і чорним меленим перцем, додаємо в миску високої жирності майонез (або навіть краще, якщо домашнього приготування) і добре перемішаємо, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 4
05

Щоб зробити салат максимально естетичним, використовуємо для його формування знімне кільце, що поміщаємо на тарілку. Всередині ми розподіляємо раніше приготований салат і робимо його рівномірним по всій поверхні. Потім накриваємо салат харчовою плівкою і ставимо в холодильник на кілька годин або краще на всю ніч. Тепер прикрашаємо готовий салат з яловичим язиком по своєму смаку за допомогою овочів і зелені і подаємо до святкового столу.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Фрикадельки на пару - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки на пару 80 4 3 з 5 - детальніше -
Варення з персиків - покроковий рецепт, фото 1 Варення з персиків 70 1 2 з 5 - детальніше -