Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Салат з яловичим язиком

( 4.0000 4 4 2 оцінки)
20 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Салат з яловичим язиком - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, Новий рік

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Салат з яловичим язиком  і зеленим горошком. Страва  проста , але підійде і до святкового столу.

Інгредієнти

Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Вершки 20 %100 г.
Спаржа200 г.
Яловичий язик200 г.
Цибуля1 шт.
Кріп1 пуч.
Горошок зелений100 г.

Покроковий рецепт

01

У підсоленій воді з додаванням приправ за смаком варити яловичий язик близько 4 годин, тобто до повної готовності. Охолодити, зняти шкірку і нарізати кубиками.

Крок - 1
02

Протушковану 3 хвилини спаржу  розділити  на шматочки і змішати з кубиками язика , подрібненою цибулею і зеленим горошком.

Крок - 2
03

Все залити соусом з порубаного кропу, вершків, перцю і солі.

Крок - 3

Оцінити рецепт