Укр
Рус
Салати з морепродуктами Салати Валлійська кухня

Салат з тунцем і авокадо

( 4.9500 4 520 20 оцінок)

2365 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Салат з тунцем і авокадо - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Валлійська кухня, Американська кухня, Українська кухня, Болгарська кухня, Грузинська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Салат з тунцем і авокадо - легка закуска, яка готується всього за 10 хвилин. Салат низьковуглеводний і освіжаючий. Він підійде тим, хто дотримується здорового способу життя або сидить на дієті для схуднення, в тому числі кетонової.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат з тунцем і авокадо" (на 100 грам)

  • Білки9.1 гр.
  • Жири8.6 гр.
  • Вуглеводи3.7 гр.
  • Калорії129 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Авокадо вимийте, просушіть, розріжте навпіл і вийміть кісточки. Чайною ложкою акуратно виберіть м'якоть. Перекладіть м'якоть авокадо на тарілку і придушіть виделкою до стану грубого пюре.

Крок - 1
02

Лайм вимийте, розріжте навпіл і вичавіть сік. Відразу влийте лаймовий сік в пюре з авокадо, всипте сіль і перемішайте. Без соку пюре потемніє і придбає непривабливий вигляд. А ось без солі в цьому салаті можна обійтися, так як вона вже є в консервах з тунцем, та й стеблова селера має солонуватий присмак. Але, якщо не можете без солі, використовуйте морську: вона корисніша звичайної кам'яної. Надішліть пюре з авокадо в миску для змішування.

Крок - 2
03

Відкрийте консерви і додайте до авокадо м'ясо тунця. Кінзу вимийте, обтрусіть від вологи і дрібно поріжте. Всипте кінзу до інших інгредієнтів.

Крок - 3
04

Червону цибулю очистіть від лушпиння, наріжте дрібними кубиками і теж відправте в миску.

Крок - 4
05

Стебла селери вимийте, просушіть, наріжте кубиками і всипте в салат.

Крок - 5
06

Гострий перець халапеньо - необов'язковий інгредієнт, але, якщо любите гостроту, дрібно його поріжте і додайте в миску.

Крок - 6
07

Перемішайте інгредієнти кулінарною лопаткою для рівномірного розподілу. Легкий, освіжаючий салат з тунцем і авокадо подається порційно на салатних листках. Цю страву можна зробити заздалегідь і зберігати в холодильнику до 2 днів. Але свіжоприготований салат смачніше і корисніше. До того ж він дуже просто і швидко готується. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Чізкейк класичний - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк класичний 50 4 3 з 5 - детальніше -
Сіміти турецькі бублики - покроковий рецепт, фото 1 Сіміти турецькі бублики 65 4 3 з 5 - детальніше -
Дідусева смажена картопля - покроковий рецепт, фото 1 Дідусева смажена картопля 35 3 3 з 5 - детальніше -