Укр
Рус
Прості салати Салати Італійська кухня

Салат з сухариками «Королівський»


- переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Салат з сухариками «Королівський» - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Салат з сухариками «Королівський» легка і дуже корисна страва. Справжній заряд бадьорості, енергії і корисних вітамінів. За бажанням можна ускладнити рецепт, додавши в салат відварну курячу грудку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат з сухариками «Королівський»" (на 100 грам)

  • Білки2.1 гр.
  • Жири15.1 гр.
  • Вуглеводи4.6 гр.
  • Калорії169 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Для приготування салату використовується хліб з пшеничної, кукурудзяної і гречаної муки. За бажанням її можна замінити будь-яким іншим хлібобулочним виробом по вашим гастрономічним уподобанням. Наріжте хліб невеликими кубиками.

Крок - 1
02

Поставте на плиту сковороду на середній або сильний вогонь і налийте оливкову олію. У розігріту жаровню викладіть хлібні кубики. Обсмажте протягом 1,5-2 хвилин і зменшіть вогонь. Посоліть, притрусіть копченою паприкою і обсмажуйте до золотистого кольору.

Крок - 2
03

Листову капусту промийте під проточною водою і просушіть. Наріжте невеликими шматочками і викладіть в глибоку миску. Щоб позбавити капусту від гіркоти і зробити структуру ніжною та м'якою, її потрібно гарненько розім'яти.

Крок - 3
04

Полийте зелену масу оливковою олією і вичавіть сік половинки лимона. Останній інгредієнт можна замінити оцтом. Посоліть і додайте тахіні (кунжутну пасту).

Крок - 4
05

Розімніть капусту руками, як тісто. Коли листя стануть м'якими і зменшаться в розмірах, перекладіть їх на велике порційне блюдо.

Крок - 5
06

Листову капусту можна замінити руколою, шпинатом або пекінською капустою. Волоські горіхи очистіть від шкаралупи, злегка обсмажте і трохи подрібніть.

Крок - 6
07

Додайте в салат зерна граната і збризніть оливковим маслом. Гранат можна замінити свіжою журавлиною. Смачний, свіжий вітамінний салат готовий. Подавайте його до м'яса у вигляді гарніру, або як самостійну страву для легкої вечері. Приємного вам апетиту!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат нісуаз зі свіжого тунця - покроковий рецепт, фото 1 Салат нісуаз зі свіжого тунця 45 5 3 з 5 - детальніше -
Чізкейк Нью-Йорк - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк Нью-Йорк 50 3 3 з 5 - детальніше -
Італійські сирні палички - покроковий рецепт, фото 1 Італійські сирні палички 50 2 2 з 5 - детальніше -