Соковита моцарелла і часточки черрі, вершкові шматочки авокадо і нашаткований базилік скропити ароматною заправкою з бальзамічного оцту, що служить маринадом для ідеального салату. Салат з помідорів, моцарели і авокадо - тепер він залишиться улюбленою стравою для всієї сім'ї.
Збийте інгредієнти для маринаду м'яса. Для цього залийте в невелику миску бальзамічний оцет, додайте трохи оливкового або рослинного масла, потім додайте в миску тростинний цукор і очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник. Потім засипте в миску сушений базилік і трохи солі. Ретельно вінчиком все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.
Покладіть заздалегідь вимиту і просушену курку в неглибокий посуд. Для цього салату краще використовувати філейну частину курки. Далі налийте частину заправки / маринаду на курку і ретельно перемішайте, щоб рівномірно покрити кожен шматок м'яса. Залиште незайманий маринад для використання в якості заправки.
Нагрійте трохи рослинного масла у великій сковороді для гриля або сотейнику на середньому або сильному вогні і покладіть в неї раніше замариноване м'ясо. Обсмажте курячі шматочки з кожної сторони до золотистого кольору, хрусткої скоринки і хорошого просмажування. Коли курка буде приготовлена, відкладіть її і дайте охолонути.
Потім наріжте курку соломкою і займіться приготуванням самого салату. Для цього, викладіть заздалегідь вимиті листя салату в велике блюдо. Потім додайте в блюдо попередньо вимиті і порізані навпіл помідори черрі. Тепер додайте подрібнений сир моцарелла (або купите продукт вже упакований і розділений на дрібні кульки).
Потім звільніть від шкірки, кісточки, а потім наріжте невеликими тонкими скибочками авокадо. Викладіть і його красиво поверх листя салату в страві.
Нарешті укладіть раніше нарізану соломкою курку, зверху викладіть заздалегідь вимитий і дрібно нашаткований зелений базилік і збризніть все залишеною заправкою. Приправте салат з помідорів, моцарели і авокадо сіллю, чорним меленим перцем і насолоджуйтеся.
Випадкові рецепти