Укр
Рус
Швидкі салати Салати Українська кухня

Салат з м’ясом "Натхнення"

( 4.9375 4 532 32 оцінки)

3474 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Салат з м’ясом "Натхнення" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: Новий рік

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

Посуд: На сковороді

опис

Цей в'єтнамський салат з яловичою локшиною з лемонграсу дуже швидкий, дуже легкий, і ось керівництво про те, як правильно приготувати салат з м'ясом "Натхнення".

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат з м’ясом "Натхнення"" (на 100 грам)

  • Білки5.9 гр.
  • Жири5 гр.
  • Вуглеводи16.3 гр.
  • Калорії138 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Використовуючи ступку і товкач, обережно розітріть попередньо подрібнений лемонграсс, чорний перець горошок і заздалегідь очищені від лушпиння зубчики часнику в грубу порошкоподобну пасту. Надішліть утворену масу у велику миску.

Крок - 1
02

В утворену пасту з лемонграсу залийте трохи рибного соусу і посипте цукром. Ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 2
03

Далі під проточною водою добре промийте яловичий стейк, і промокніть паперовим рушником. Викладіть м'ясо на обробну дошку і наріжте невеликими скибочками. Потім відправте нарізану яловичину в миску з раніше підготовленою пастою і ретельно перемішайте. Залиште м'ясо маринуватися на деякий час.

Крок - 3
04

Тепер зробіть спеціальну заправку, збиваючи разом в невеликій мисці рибний соус, оцет (можна використовувати яблучний), свіжовіджатий сік лайма, цукор і перець чилі (пластівцями). Відставте підготовлену заправку в сторону, до подальшого використання.

Крок - 4
05

Замочіть рисову локшину (вермішель) у воді кімнатної температури на 3-4 хвилини або поки вона не стане злегка розм'якшеною. Потім відваріть в киплячій воді протягом 1-2 хвилини або до повної готовності. Злийте воду і промийте під струменем холодної води, поки локшина не охолоне. Злийте локшину і розділіть по тарілках.

Крок - 5
06

Поруч з локшиною укладіть попередньо очищену від шкірки і натерту на спеціальній тертці моркву, нарізану соломкою (заздалегідь видалити насіння) свіжий огірок і бобові пагони.

Крок - 6
07

Нагрійте рослинну олію у великій сковороді на сильному вогні. Додайте в неї замариновану яловичину і смажте протягом 2-3 хвилин або майже до готовності.

Крок - 7
08

Додайте в м'ясо приготовлену трохи раніше заправку з рибного соусу і готуйте ще 30 секунд, помішуючи. Зніміть сковороду з вогню і розділіть обсмажену яловичину між тарілками.

Крок - 8
09

Тепер додайте в салат вимиті і просушені листя зеленого базиліка, м'яту і попередньо обсмажену цибулю шалот. Добре все перемішайте і подавайте салат з м'ясом «Натхнення» теплим до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Яєчня в хлібі - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня в хлібі 30 3 2 з 5 - детальніше -
Грецький салат з тофу - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат з тофу 45 4 3 з 5 - детальніше -
Шашлик зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик зі свинини 50 4 3 з 5 - детальніше -
Нуга без меду - покроковий рецепт, фото 1 Нуга без меду 50 4 2 з 5 - детальніше -