Укр
Рус
Прості салати Салати Російська кухня

Салат з лососем багатошаровий

( 4.7895 4 519 19 оцінок)

1656 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Салат з лососем багатошаровий - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Цей вражаючий різнокольоровий багатошаровий салат з лососем стане зіркою святкового столу. Свіжим овочам з лососем, з соломкою з бекону додасть аромату і вершкового смаку прохолодна заправка із маслянки з майонезом, часником і кропом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Салат з лососем багатошаровий" (на 100 грам)

  • Білки6.3 гр.
  • Жири5 гр.
  • Вуглеводи3.7 гр.
  • Калорії91 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Цей салат подається з соусом, тому приготуйте його в першу чергу. Візьміть банку або іншу що закривається щільно ємність. Налийте в неї маслянку, білий винний оцет, додайте майонез і подрібнений часник, також дрібно нарізану зелень кропу, сіль і чорний мелений перець за смаком. Закрийте щільно кришкою і збовтайте до однорідної консистенції. Поставте соус в холодильник.

Крок - 1
02

Тепер займіться підготовкою всіх інших інгредієнтів для салату з сьомгою. Поставте на плиту каструлю з водою. Поки вода гріється, промийте спаржеву квасолю під проточною водою. Опустіть в киплячу воду спаржу, накрийте кришкою і варіть приблизно 5 хвилин. Потім злийте воду і дайте охолонути.

Крок - 2
03

Якщо у вас лосось одним великим шматком, розріжте його на кілька частин. Встановіть на плиту сковороду гриль, на середній вогонь, змастіть її трохи рослинним маслом за допомогою пензлика. На розігріту сковороду викладіть шматки лосося приправте за смаком сіллю і чорним меленим перцем. Обсмажте рибу до готовності, приблизно по 6-8 хвилин з кожного боку. Зніміть зі сковороди, нехай охолоне.

Крок - 3
04

Також вам необхідно ще підсмажити бекон. Наріжте його тонкими смужками і відправте на попередньо розігріту сковороду. Обсмажте, щоб у вас вийшла хрустка соломка. Викладіть на паперову серветку, щоб видалити зайвий жир.

Крок - 4
05

Відваріть яйця в підсоленій воді, так буде краще зчищатися шкаралупа, протягом 7-10 хвилин. Потім остудіть в холодній воді. Очистіть яйця і розріжте навпіл.

Крок - 5
06

Помийте огірки і помідори, пір'я зеленої цибулі і листя салату. Просушіть. Огірки наріжте півкільцями, помідори дрібними кубиками, також наріжте листя салату або розірвіть руками на невеликі шматочки. Зелену цибулю дрібно наріжте.

Крок - 6
07

Для формування шарів салату підійде прозора ємність або миска з рівними бортиками. У ній будуть проглядатися різнокольорові шари салату. Покладіть першим шаром листя салату, потім нарізані помідори, консервовану кукурудзу, на неї викладіть півкільця огірка, далі спаржеву квасолю.

Крок - 7
08

На квасолю половинки яєць жовтками вгору. На яйця, розділений на шматочки лосось, на нього висипте хрусткий бекон і завершите все нарізаною зеленою цибулею.

Крок - 8
09

Салат з лососем листковий стане прикрасою святкового столу. Подавайте з соусом, який настоювався в холодильнику. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рулька - покроковий рецепт, фото 1 Рулька 220 4 3 з 5 - детальніше -
Тісто в хлібопічці - покроковий рецепт, фото 1 Тісто в хлібопічці 40 1 3 з 5 - детальніше -
Смачна печеня з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Смачна печеня з яловичини 60 6 3 з 5 - детальніше -
Йогурт в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Йогурт в домашніх умовах 25 1 2 з 5 - детальніше -