Теплий салат з куркою і ананасами - вибір для господинь, які хочуть здивувати гостей чимось незвичайним, смачним і цікавим. Оригінальне поєднання смаків не залишить страву без уваги.
Приготуйте маринад для курячої грудки. У глибокій мисці змішайте оливкову олію, соєвий соус, сіль і паприку. Грудинку відокремте від шкірки і наріжте смужками шириною 1 см. Покладіть м'якоть в ємність з маринадом і перемішайте.
Дайте настоятися протягом 15-20 хвилин. Якщо є час до застілля, маринуйте протягом декількох годин. Червоний болгарський перець ретельно вимийте і висушіть паперовим рушником. Видаліть серцевину і наріжте кубиками.
Зелену цибулю також вимийте і висушіть. Наріжте соломкою 1,5-2 см.
Поставте сковороду на плиту на середній вогонь і налийте рослинне масло. Викладіть перець в розігріту жаровню і обсмажуйте протягом 3 хвилин. Всипте зелену цибулю і готуйте ще хвилину. Додайте на сковороду мариновану курку і обсмажуйте, періодично перемішуючи.
У глибоку миску налийте сироп з консервованих ананасів і введіть кукурудзяну муку.
Консервовані ананаси висипте в жаровню, переміксуйте і тушкуйте протягом 2 хвилин. Для салату використовуйте нарізані кубиками плоди. Якщо ви придбали ананаси кільцями, наріжте їх невеликими шматочками.
Ананасовий сироп влийте в жаровню, перемішайте і готуйте 3 хвилини. Готову страву викладіть в порційну страву і подавайте на стіл в гарячому вигляді. Салат з куркою і ананасами може стати оригінальною закускою на святковому застіллі, або цілком самостійною стравою за сімейною вечерею. Приємного вам апетиту!
Випадкові рецепти