Салат з курки з ананасами легка, соковита і дуже корисна страва. Приготуйте страву для легкої вечері або швидкого обіднього перекушування, і зарядіть організм корисними мінеральними речовинами і вітамінами.
Приготуйте маринад для м'яса. У глибоку ємність налийте соєвий соус, додайте мед, суміш прованських трав і ретельно перемішайте до однорідності.
Куряче філе промокніть паперовими рушниками і розріжте поперек на кілька шматочків. Деко застеліть пергаментним папером для випічки і викладіть на нього м'ясо. Змастіть курку приготованим маринадом за допомогою кондитерського пензлика.
Поставте деко з грудками в розігріту до 190 ° С духовку. Випікайте протягом 20 хвилин. Свіжий ананас очистіть від шкірки і видаліть серцевину. Кільця наріжте на 4 частини, якщо фрукт великий, діліть на більше число шматочків.
Авокадо очистіть від шкірки, вийміть кісточку, наріжте плоди невеликими кубиками і висипте в глибоку миску. Рукколу, шпинат, крес-салат, та-цой (один із сортів листової капусти) і дубовий листовий червоний салат промийте під проточною водою і просушіть.
Страву можна збирати в один великий салатник, або приготувати порційно, розділивши інгредієнти на необхідну кількість порцій. На блюдо викладіть зелень, потім кілька шматочків охолодженої курки, ананас, авокадо і нарізані половинками помідори черрі.
Посоліть і полийте оливковою олією. Яблучним оцтом збризніть м'ясо і посипте дрібно нарізаною свіжою петрушкою або іншою зеленню за смаком. Яскравий, соковитий і дуже корисний салат готовий! Подавайте до столу як окрему страву або як закуску до основної страви. Приємного вам апетиту!
Випадкові рецепти