Укр
Рус
Салати з куркою Салати Узбецька кухня

Салат з курки з ананасами класичний

( 5.0000 5 58 8 оцінок)
600 - переглядів
45 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Салат з курки з ананасами класичний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Узбецька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Інгредієнти

  • Огірок 1 шт.
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Черрі 250 г.
  • Салат 200 г.
  • Ананас 1 шт.
  • Куряче філе 500 г.
  • Соєвий соус 1 ст.л
  • Цукор тростинний 1 ст.л
  • Ананасовий сік 80 мл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Змішайте в невеликій мисці ананасовий сік, цукор і соєвий соус. Потім помийте холодною водою куряче філе і промокніть його паперовим рушником. Потім викладіть філе на обробну дошку і наріжте невеликими шматками.

Крок - 1
02

Покладіть нарізану курку в миску з раніше підготовленим соусом і ретельно перемішайте. Відставте курку з соусом в сторону і залиште маринуватися протягом 10 хвилин, щоб розвинути смаки.

Крок - 2
03

Далі обережно нанизайте промариновані шматочки курки на 4 (або більше) металевих шампура. Маринад не поспішайте виливати.

Крок - 3
04

Розігрійте електрогриль або мангал до високої температури. Викладіть м'ясо на шампурах в розпечений гриль і смажте курячі шашлички протягом 3-4 хвилин з кожного боку або до утворення золотисто-коричневого кольору.

Крок - 4
05

Обсмажені шматочки курки перекладіть на тарілку, і накрийте фольгою. Відкладіть м'ясо в сторону на 5 хвилин, щоб відпочило.

Крок - 5
06

Тим часом очистіть від шкірки свіжий ананас і за допомогою гострого ножа наріжте його тонкими кільцями. Потім викладіть кільця ананаса на раніше розпечений гриль і обсмажуйте протягом 2 хвилин з кожного боку (можна перевернути кілька разів) або поки фрукт злегка не обвуглиться.

Крок - 6
07

Поки ананас готується, помістіть зарезервований раніше маринад в невелику каструлю і відправте на плиту. Доведіть маринад до кипіння на сильному вогні. Готуйте, помішуючи, щоб не пригорів, протягом 3 хвилин або поки суміш не загусне. Відставте приготовлену гарячу суміш в сторону, щоб охолодити.

Крок - 7
08

Викладіть на велику тарілку попередньо вимиті і просушені салатні листя, нарізані на 2 частини помідори черрі, очищену від шкірки і нашатковану тонкою соломкою моркву.

Крок - 8
09

Далі очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями червону цибулю, відправте і її в тарілку до решти продуктів. Потім додайте нарізаний півкільцями огірок, раніше обсмажений ананас і курячі шашлички. Залийте класичний салат з курки з ананасами підготовленим і охолодженим соусом і подавайте до столу. Можна ще страву прикрасити листям коріандру.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Котлети по - Київськи - покроковий рецепт, фото 1 Котлети по - Київськи 60 2 3 з 5 - детальніше -
М’ятний лікер - покроковий рецепт, фото 1 М’ятний лікер 20 2 2 з 5 - детальніше -
Тарталетки з салатом і куркою - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з салатом і куркою 45 4 2 з 5 - детальніше -
Макарони в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Макарони в соусі 45 2 3 з 5 - детальніше -